imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Két hétig állt a hóban az iPad, mire megkerült, de működött


Az Egyesült Államok Tennesse államában működő közlekedési főosztály olyan videóval ajándékozott meg minket, ami boszorkányos ügyességgel vegyíti a cukiságot a bornírt hülyeséggel, a Szomszédok szintű tanulság-faktort a vidéki amerika legjavával. Egy epikus történet az annyira már nem vad vadnyugatról.

Modern technológiai Odüsszeia? A Lassie hazatér és A visszatérő pazar keresztezése a Last Days of Tények és a Szomszédok stílusában prezentálva? I. G. E. N.

Tegyetek félre mindent 3 percre, és nézzétek meg a Smith család kálváriáját. Az együttérzés okán ezután szerintem nyugodtan hívhatjuk őket Kovácséknak is.

Bob és Anne Smith nem mindennapi kalandokon van túl. Miután Bob megérkezett az edzőteremből, leült feleségével egy padra kicsit pihenni, iPadjét pedig sportkocsija hátuljára helyezte. Nem tudjuk, hogy Bob vajon túltolta a lábnapot a teremben, de elfeledkezett róla, hogy ott hagyta a táblagépet a kocsiján, majd így hajtott el a fodrászhoz. Hibát követett el. Mint utólag kiderült, valahol a 65-ös főúton esett le végül az autóról az iPad. A házaspár égre-földre kereste szeretett iOS-eszközét, azonban nem találták, sőt, az eső is elkezdett szakadni. Aztán beütött a havazás. Már lemondtak az iPadről, azonban megjelent a színen a mindennapok hőse, akire olyan nagy szükség volna az élet minden területén: Rodney Edwards. Rodney igazán lelkiismeretes: felkapta az iPadet, eltette a csomagtartóba (első a munka!), majd csak ebédszünetben vette közelebbről szemügyre, amikor is látta, hogy a tulajdonosok neve bele van gravírozva a hátuljába. Másnap visszaadta nekik a készüléket. 17 nappal a szerencsétlen elvesztés után a szeretett iPad visszakerült jogos tulajdonosaihoz, betört kijelzővel. Kovácsék rögtön tudták mit kell tennie: olcsó kilós gyorsrizsbe vágták az iPadet két hétig, ami el is végezte a dolgát, kiszívte az összes nedvességet a készülékből. Ezután már csak egy gyors kijelzőcsere kellett, hogy újra együtt lehessen a család. 100 dollárral akarták honorálni Rodney hősiességét, de ő visszautasította azt, mondván, hogy csak a munkáját végezte. Kovácsék bíznak azért benne, hogy Rodney fizetésemelést fog kapni.

szomszedok-ipad3

Arról nem esett szó, hogy vajon miért nem használták az iCloudban meglévő Find my iPad funkciót, de valószínűleg azért, mert nem Cellular változattal rendelkeznek, a 65-ös út mellett pedig viszonylag ritka a Wi-Fi. De így megfosztottak volna minket ettől a szívszorító, és egyben tanulságos történettől.

Forrás: iMore

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!