imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Két új iPhone-reklám jelent meg


Az utóbbi hónapokban minden az Apple Watch, majd az Apple Music körül forgott, de most érkezett két új reklámfilm az Apple-től, melyeknek a főszereplője ismét az iPhone.

Mindkét reklám ugyanarról szól: Mitől iPhone az iPhone, és mindkét reklám ugyanazzal a tanulsággal is ér véget:

Ha ez nem egy iPhone, akkor ez nem iPhone.

Talán kicsit furán hangzik ez a kijelentés, de az Apple azt szeretné bemutatni, hogy milyen nagy előnnyel jár, ha egyetlen cég készíti a hardvert, és a rajta futó szoftvert is.

Az első reklámban a narrátor elmondja, hogy milyen magas a felhasználók elégedettségi rátája. Az Apple szerint nem kevesebb mint az iPhone-tulajdonosok 99 százaléka szereti az iPhone-ját.

A második reklám a fentebb említett hardver és szoftver kapcsolatának fontosságát magyarázza el. A hardver kihozza a legtöbbet a szoftverből, a szoftver pedig kihozza a legtöbbet a hardverből. Minden része együtt dolgozik, egyetlen csodálatos egységet alkotva.

Úgy látszik, hogy a fenti két reklám egy teljesen új stílusú kampány első epizódjai, hiszen a korábbi iPhone reklámokban eddig a Jimmy Fallon és Justin Timberlake duót hallhattuk ahogy viccesen vitatkoznak az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus előnyeiről. Mi nem is voltunk nagy rajongói a korábbi reklámoknak, jó látni, hogy az Apple visszanyúlt a korábban már jól bevált recepthez, és újra egyszerű de nagyszerű reklámokat készítenek.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!