imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Két új színben jöhet az iPhone XR duplakamerás utódja


Ez azonban nem jelent bővülést, a kék és a koral iPhone színek várhatóan kikerülnek majd a kínálatból. Renderen és kiszivárgott képeken is az új színek.

Egy ideje már olvashattunk arról, hogy a 2019-es iPhone-ok lényegében a 2018-as palettát követik majd, és ugyanúgy három új modellt mutat majd be az Apple ősszel. Az iPhone XR utódja továbbra is a kissé alacsonyabb kategóriát képviseli majd a zászlóshajóhoz képest a középső méretben. Úgy tűnik, a külsőt illetően két újítás érkezik: kap egy második kamerát és ezzel kameraszigetet, illetve némileg változik a színpaletta.

A jelenlegi 6 elérhető színből kikerül a koral és (személyes kedvencem,) a kék, helyüket pedig levendula és zöld színek veszik át. A fekete, fehér, sárga és piros/Product(RED) színek maradnak. Mark Gurman, a Bloomberg Apple szakértője osztott meg egy friss képet, amin állítólag az új anyagokból tört minták láthatóak:

Ezek alapján pedig a MacRumors készített egy rendert, hogyan nézhet majd ki az új paletta:

Nekem kifejezetten tetszik a két szín és a sziget is az egykamerás hátlaphoz képest, de persze ízlés dolga. Neked bejön? Hogy tetszene a két új szín? Melyiket választanád a hat színből leginkább?

Forrás: MacRumors, 9to5mac

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!