imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Két új színben jöhet az iPhone XR duplakamerás utódja


Ez azonban nem jelent bővülést, a kék és a koral iPhone színek várhatóan kikerülnek majd a kínálatból. Renderen és kiszivárgott képeken is az új színek.

Egy ideje már olvashattunk arról, hogy a 2019-es iPhone-ok lényegében a 2018-as palettát követik majd, és ugyanúgy három új modellt mutat majd be az Apple ősszel. Az iPhone XR utódja továbbra is a kissé alacsonyabb kategóriát képviseli majd a zászlóshajóhoz képest a középső méretben. Úgy tűnik, a külsőt illetően két újítás érkezik: kap egy második kamerát és ezzel kameraszigetet, illetve némileg változik a színpaletta.

A jelenlegi 6 elérhető színből kikerül a koral és (személyes kedvencem,) a kék, helyüket pedig levendula és zöld színek veszik át. A fekete, fehér, sárga és piros/Product(RED) színek maradnak. Mark Gurman, a Bloomberg Apple szakértője osztott meg egy friss képet, amin állítólag az új anyagokból tört minták láthatóak:

Ezek alapján pedig a MacRumors készített egy rendert, hogyan nézhet majd ki az új paletta:

Nekem kifejezetten tetszik a két szín és a sziget is az egykamerás hátlaphoz képest, de persze ízlés dolga. Neked bejön? Hogy tetszene a két új szín? Melyiket választanád a hat színből leginkább?

Forrás: MacRumors, 9to5mac

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!