imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Két új videóval bővült a „Shot on iPhone 6”-kampány


Márciusban indult az Apple „Shot on iPhone 6” nevű reklámkampánya, melynek keretében először iPhone 6-tal készült fotók árasztották el az Apple weboldalát, majd néhány hónappal később az első videók is megjelentek a világgalériában. Tíz nap telt el a legutóbbi frissítés óta, úgyhogy eljött az ideje az újabb adagnak.

Ha valaki esetleg nem emlékezne: a Shot on iPhone 6 kampány lényege az volt, hogy az Apple összegyűjtött jó néhány fotót a felhasználóktól, majd ezeket a saját weboldalán jelenítette meg egy galériában. Ezután pedig egészen szokatlan módon óriásplakátokra is kikerültek a képek, ezzel reklámozva az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus fotós képességeit.

A kampány annyira jól sikerült, hogy nemrég díjat is nyertek vele a Cannes Lions Nemzetközi Reklámfesztiválon. A kampány kitalálásában és lebonyolításában egyébként az Apple régi partnere, a TBWA ügynökség is részt vett – nekik köszönhetjük a szintén díjnyertes, „Misunderstood” című korábbi karácsonyi reklámfilmet is.

Ma tehát két új videóval bővült a galéria, mindkettő a lassított felvételeket hivatott bemutatni. Az elsőn egy BMX-est láthatunk, amint egy trükköt mutat be. Az érdekes szögnek köszönhetően egyáltalán nem láthatjuk a talajt és a rámpát amiről elrugaszkodott, a fekete-fehér, kontrasztos képvilág pedig még jobban kihangsúlyozza a mozdulatokat. A videót a brazíliai Votorantimban rögzítette William P., a zene pedig az „I Know There’s Gonna (Be Good Times)” Jamie xx-től alatta.

A második új videóban pedig egy csónakot láthatunk a thaiföldi Chaiyaphumban. Az Apple valószínűleg azért választotta ezt a felvételt, mert ki szeretnék emelni, hogy viszonylag rossz fényviszonyok között is alacsony zajszintű videókat lehet készíteni az iPhone 6 kamerájával még lassított felvételek esetén is. A zene itt a „Caracol” című szám a Tremortól.

Ha esetleg valaki lemaradt volna róla, az iSTYLE is szervezett nemrég a Facebookon egy pályázatot, mely az Apple Kezdj bele valami újba kampányán alapult. Olyan rajzokat, fotókat és videókat vártunk, melyek megmutatják, milyen kreatív alkotásokat készíthetünk iPhone-nal, iPaddel vagy Mackel. A zsűri által kiválogatott képeket és videókat itt nézhetitek meg.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!