imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kezdd sportosan az új évet az Apple Watchcsal!


Hamarosan ránk rúgja az ajtót 2018, szép lassan le kell állni a pizsamában bejglizabálásról és visszatérni a megszokott hétköznapokba. Ezt az átállást próbálja játékos formában kicsit megkönnyíteni az Apple egy új kihívás formájában.

Az Apple időről-időre rendszeresen kitalál valamilyen kihívást, aminek teljesítésével a megszállott gyűjtők mindig egy új jelvénnyel bővíthették trófeakészletük. Igen ám, csak elég sok ilyen kihívás baromira amerika-specifikus, amivel a magyar felhasználó aligha tud kezdeni valamit. Legalábbis tudtommal kevesen ünneplik a veteránok napját például.

Szerencsére viszont a január elseje a legtöbb Gergely-naptárt használó országban egyezményesen új évet jelent, így egy ehhez kapcsolódó kihívással is kicsit többen tudnak azonosulni. A mostani feladat teljesítéséhez ebből kifolyólag nem kell kamu lokációt hackelgetni, csinálhatjuk itthon is.

Nade mit is pontosan? Nagyon egyszerű: ahogy 2017-ben, úgy 2018-ban is csak annyit kell tennünk, hogy január hónap tetszőleges, egymást követő hét napján zárjuk be mindhárom Tevékenység gyűrűt.

Ha ezt sikerrel abszolváltuk, akkor a szokásos jelvény mellett egy iMessage matricát is kapunk. Micsoda motiváció!

Ha híján vagy az Apple Watch-nak, de úgy érzed, elkélne némi motiváció az újévi fogadalmak betartásában, nézz be a webshopba. A legújabb Series 3 modellek például már 119 000 forintról indulnak.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!