imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Kezdd sportosan az új évet az Apple Watchcsal!


Hamarosan ránk rúgja az ajtót 2018, szép lassan le kell állni a pizsamában bejglizabálásról és visszatérni a megszokott hétköznapokba. Ezt az átállást próbálja játékos formában kicsit megkönnyíteni az Apple egy új kihívás formájában.

Az Apple időről-időre rendszeresen kitalál valamilyen kihívást, aminek teljesítésével a megszállott gyűjtők mindig egy új jelvénnyel bővíthették trófeakészletük. Igen ám, csak elég sok ilyen kihívás baromira amerika-specifikus, amivel a magyar felhasználó aligha tud kezdeni valamit. Legalábbis tudtommal kevesen ünneplik a veteránok napját például.

Szerencsére viszont a január elseje a legtöbb Gergely-naptárt használó országban egyezményesen új évet jelent, így egy ehhez kapcsolódó kihívással is kicsit többen tudnak azonosulni. A mostani feladat teljesítéséhez ebből kifolyólag nem kell kamu lokációt hackelgetni, csinálhatjuk itthon is.

Nade mit is pontosan? Nagyon egyszerű: ahogy 2017-ben, úgy 2018-ban is csak annyit kell tennünk, hogy január hónap tetszőleges, egymást követő hét napján zárjuk be mindhárom Tevékenység gyűrűt.

Ha ezt sikerrel abszolváltuk, akkor a szokásos jelvény mellett egy iMessage matricát is kapunk. Micsoda motiváció!

Ha híján vagy az Apple Watch-nak, de úgy érzed, elkélne némi motiváció az újévi fogadalmak betartásában, nézz be a webshopba. A legújabb Series 3 modellek például már 119 000 forintról indulnak.

Kifutó MacBook Pro modellek

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!