imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kezdj bele valami újba, alkoss és nyerj!


Korábban már írtunk az Apple Kezdj bele valami újba szlogennel elindult reklámkampányáról, a ma pedig mi is elindítottuk a sajátunkat. Fotózz, videózz, rajzolj Apple termékekkel, és nyerj!

Mit készíthetsz egy Apple termékkel? Valami jelentőségteljest, valami váratlant, szokatlant, megindítót?

Az Apple „Kezdj bele valami újba” kampánya Japánból indult útjára, de Magyarországon is megjelent az Apple hivatalos oldalán. Ha nem láttátok még, akkor klikk ide! Mivel úgy gondoljuk, hogy itthon is szép számmal akadhatnak olyan alkotások, amik sokkal nagyobb figyelmet érdemelnének, mint amennyit eddig kaptak, a mai nappal mi is elindítunk egy kis játékot ugyanezzel a szlogennel. Asztali gépről ide kattintva éred el, mobilról ide koppints.

A “Kezdj bele valami újba” kampány lényege nagyon egyszerű: Fogj bármilyen Apple terméket, vagy alkalmazást, legyen az iPhone, iPad, Mac, iPod touch, vagy ezek kombinációja, majd készíts egy jó fotót, videót, rajzot, festményt. Bármit amiről úgy érzed, hogy az átlagosnál jobb alkotás. Persze az se baj, ha már korábban készítettél valamit, amiről azt gondolod, hogy szuperjó, egyedi, látványos kép vagy videó, amit mindenkinek látnia kell.

Tudsz ilyen vagy mégvjobb képeket fotózni?
Tudsz ilyen, vagy szebb képeket fotózni? Ha igen, akkor mutasd meg nekünk!

Ha mindez megvan, akkor nincs más dolgod, mint feltölteni egy képet vagy akár videót az erre a célra készült Facebook alkalmazásba, ahol majd az oldalt látogatók szavazhatnak az általuk legjobbnak ítélt munkára. Természetesen zsűri is lesz, mert nem a likevadászat a cél (mindössze 50 szavazat elegendő, hogy egy-egy nevezés a zsűri elé kerüljön), hanem az, hogy a legjobbak nyerjenek. Javasoljuk, hogy olyan képet vagy videót küldjetek, amiben van valami plusz. Lehet ez akár egy 4 éves gyermek rajza is ami iPaden készült, vagy életed legjobb fotója is, vagy egy teljes egészében iPhone-on vagy iPaden vágott nyaralás videó is. A cím mellé nem árt ha felsoroljátok, hogy milyen eszközöket és szoftvereket használtatok. Kápráztassatok el minket!

Az eredményhirdetés után, a nyertes alkotások egy külön erre a célra készített oldalra is felkerülnek majd, ahol közzétesszük a képeket illetve videókat, és természetesen azt is feltüntetjük majd az oldalon, hogy ezek milyen eszközökkel és szoftverekkel készültek. Saját magunkból kiindulva úgy gondoljuk, hogy az Apple termékekre jellemző szépség, és precizitás kreativitásra sarkallja az embert. (Mi például egész Budapestet videóra vettük, csak azért mert szerettük volna kihasználni az iPhone 6 kamerájában rejlő lehetőségeket.) Ezt szeretnénk megmutatni minél több embernek.

Csingjao Kuo rajza. Felhasznált eszközök: iMac és iDraw.
Csingjao Kuo rajza. Felhasznált eszközök: iMac és iDraw.

Lehet majd nyerni is nyereményeket, de ez csak egy kis bónusz, hiszen az a lényeg, hogy minél többen láthassák a beküldött képeket illetve videókat.

A kép kategóriában legalább 50 szavazattal rendelkező pályázók közül az iSTYLE szakmai zsűrije választja ki a nyerteseket.

  • 1 db Pencil, az egyik legjobb stylus iPadhez

A Surface Pressure, radír, maszatolás, és adaptív tenyérkiszűrő technológiák segítségével a Pencil a lehetőségek széles tárházát helyezi a kezedbe.

  • 1 db 25 000 Ft értékű vásárlási utalvány
  • 1 db 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

A videó kategóriában legalább 50 szavazattal rendelkező pályázók közül az iSTYLE szakmai zsűrije választja ki a nyerteseket.

  • 1 db Apple TV
  • 1 db 25 000 Ft értékű vásárlási utalvány
  • 1 db 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

A játék teljes időtartama alatt legalább egy alkalommal szavazók között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:

  • 6 db Ozaki tok, melyet tetszőlegesen választhatnak ki a nyertesek az iSTYLE kínálatából

 

Nomoco festményei. Felhasznált eszközök: iPad Air 2 és Brushes 3
Nomoco festményei. Felhasznált eszközök: iPad Air 2 és Brushes 3
Austin Mann fotója. Felhasznált eszközök: iPhone 6 Plus és VSCO Cam.
Austin Mann fotója. Felhasznált eszközök: iPhone 6 Plus és VSCO Cam.

 

Minden itt látható munka Apple-termékekkel készült, a szerte a világban megtalálható tehetséges Apple-felhasználók által. Kézzel, ecsetvonásonként, pixelenként, képkockánként. Azzal, hogy bemutatjuk ezeket a munkákat, reméljük, hogy te is kedvet kapsz, hogy saját kezűleg alkoss valami újat.

Mától lehet feltölteni a képeket és videókat. A játék időtartama: 2015. április 22. 10:00 – május 12. 23:59 Sorsolás és eredményhirdetés: A szavazók közötti sorsolások időpontjai: 2015. április 29., május 6., május 13. A pályázók közötti sorsolás időpontja: 2015. május 13. Fontos! Csak saját alkotást töltsetek fel, és természetesen legyenek meg az eredeti fájlok, mert a nyertesektől be fogjuk kérni ezeket, hogy bizonyíthatóan Apple terméket használtak-e.

Ne fogjátok vissza magatokat, biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg jó fotót, és videót láthatunk majd. Még egyszer a linkek: Asztali gépről ide kattintva éred el, mobilról ide koppints.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!