imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kezdődik a karácsony az Apple-nél


Vagy a Valentin nap. Akárhogy is, megérkezett az első ünnepi reklámvideó Cupertinóból. Már nagyon várhatják a karácsonyt, hogy egy hónappal előre hergelik az embereket. Várjuk most velük együtt mi is.

Gondolom mindenki családjában megvannak azok a karácsony-rajongó rokonok, akik amint 10 fok alá kúszik a napi középhőmérséklet, már veszik is elő a LED égősort a kamrából. Úgy tűnik az Apple kreatívjai is ebbe a táborba tartoznak. Ahogy tavaly, úgy idén sem várták meg az Adventet az első karácsonyi videóval. Ha cinikus akarnék lenne azt mondanám, hogy érthető a lelkesedés, hiszen az ünnepi időszak tradicionálisan a legjobban pörgő része az évnek üzletileg, de hogyan is cinikuskodnánk, Sam Smith “Palace” című számának melankolikus dallamaira.

A bő másfél percben felvázolt történet idén is egy kis társadalmi üzenetet próbál közvetíteni: jön a lány AirPods-szal meg iPhone X-zel, belefeledkezik az életbe, elkapja a srác, dobálja kicsit, majd visszatérnek a realitásba és jól elmennek egymás mellett. Vagy valami ilyesmi. Tanulság: ne menjetek el egymás mellett, “indítsatok meg ti is valakit”.

Továbbiakban felesleges lenne kommentálni a videót, úgyis mindig arra jutunk, hogy nem tudnak mellényúlni. A fényképezés és a helyszínek pedig ismételten baromi szépek.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!