imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ki lehet kapcsolni az Apple Pencilt?


Az iPadhez külön megvásárolható Apple Pencil egész napos üzemidőt biztosít a munkához. De vajon ki lehet kapcsolni?

Ha rendelkezel ilyen eszközzel, akkor bizonyára feltűnt, hogy az Apple Pencilen egyetlen gomb sincs. A bekapcsolást tulajdonképpen azzal érhetjük el, ha az bedugjuk az iPadbe és összepárosítjuk a két eszközt. Ekkor aktív módba kapcsol a toll, a párosítást követően azonnal üzemre kész. Amikor már egy ideje nem használjuk akkor low power módra vált.

Mivel a Bluetooth kapcsolat folyamatosan fennáll, ezért így veszít az aksi idejéből, de jelentősen kevesebbet, mint normál esetben. Ha hatótávon kívül esik vagy inaktív a Bluetooth, akkor logikusan ez az energia felhasználás is megszűnik. Kikapcsolni nem tudjuk teljesen, viszont a szétcsatlakoztatással további tartalékokat spórolhatunk meg.

Ez viszont nem biztos, hogy kifizetődő mivel néhány perc töltéssel aktuálisan elegendő üzemidőt kapunk.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!