imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Ki lehet kapcsolni az Apple Pencilt?


Az iPadhez külön megvásárolható Apple Pencil egész napos üzemidőt biztosít a munkához. De vajon ki lehet kapcsolni?

Ha rendelkezel ilyen eszközzel, akkor bizonyára feltűnt, hogy az Apple Pencilen egyetlen gomb sincs. A bekapcsolást tulajdonképpen azzal érhetjük el, ha az bedugjuk az iPadbe és összepárosítjuk a két eszközt. Ekkor aktív módba kapcsol a toll, a párosítást követően azonnal üzemre kész. Amikor már egy ideje nem használjuk akkor low power módra vált.

Mivel a Bluetooth kapcsolat folyamatosan fennáll, ezért így veszít az aksi idejéből, de jelentősen kevesebbet, mint normál esetben. Ha hatótávon kívül esik vagy inaktív a Bluetooth, akkor logikusan ez az energia felhasználás is megszűnik. Kikapcsolni nem tudjuk teljesen, viszont a szétcsatlakoztatással további tartalékokat spórolhatunk meg.

Ez viszont nem biztos, hogy kifizetődő mivel néhány perc töltéssel aktuálisan elegendő üzemidőt kapunk.

Kifutó MacBook Pro modellek

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!