imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kicsomagoltuk a 13″-es Touch Baros MacBook Prót


Régóta várunk már erre a pillanatra, de most végre megérkezett hozzánk az első új, Touch Barral és Touch ID-val felvértezett 13″-es MacBook Pro. Íme az első benyomásaink.

A kicsomagolás folyamatát és az első benyomásainkat élőben közvetítettük a Facebookon, ha esetleg lemaradtál róla, itt tudod megnézni a videót (az álló videó miatt nagyon-nagyon-nagyon szégyelljük magunkat, de úgy tűnik, minden alkalommal más a Facebook Live, a múltkor négyzetes videót csinált 😒):

Ami a dizájnt illet, ugyanazt tudjuk elmondani róla, mint a Touch Bar nélküli verzióról: nagyon vékony, könnyű és elképesztően szépre sikeredett, továbbra is nagyon tetszik a Space Gray szín. Az összeszerelési minőségre nem lehet panasz, masszív, jól összerakott kis gépről van szó.

MacBook Pro Touch Bar

A kijelző szintén szuper lett, a hangszórók valóban jobban szólnak. Az új billentyűzetről megoszlanak a vélemények, van akinek tetszik (például nekem, de én már a MacBookot is szerettem), van akinek kevésbé – az viszont tény, hogy más érzés gépelni rajta, mint az első generációs pillangómechanikás megoldáson. A hangja is más, hangosabbnak, de legalábbis másnak tűnik, mint az előző generációs MacBook Pro esetében.

MacBook Pro Touch Bar

Persze mindenkit a Touch Bar érdekel, aminek kitüntetett figyelmet szentelünk majd a várhatóan jövő héten érkező hosszabb tesztünkben is. Élőben teljesen más élmény használni, mint az első videók és képek alapján gondoltuk. Mivel egy matt felületről van szó, hasonló a megjelenése a hagyományos billentyűkhöz, gyors, azonnal reagál.

MacBook Pro Touch Bar

Az biztos, hogy legalább egy pár napig használni kell ahhoz, hogy elég tapasztalatunk legyen ahhoz, hogy van-e értelme hosszú távon, tényleg akkora változást hoz-e, mint amit az Apple állít. Éppen ezért én a következő napokban átköltözöm az új 13″-es Touch Baros MacBook Próra a Late 2013-as 15″-es MacBook Prómról, hogy egy hosszabb tesztben osszam meg a tapasztalataimat.

Ha szeretnéd személyesen is kipróbálni a legújabb MacBook Prót, no meg persze a Touch Bart, holnaptól – a Duna Plaza kivételével – bármelyik iSTYLe üzletben megteheted.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!