imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kijött a macOS Mojave első publikus bétája is!


Noha a szokványostól eltérő módon, nem tegnap az iOS 12 első publikus betájával együtt érkezett, végül azért csak befutott a macOS Mojave is. Vártuk már nagyon!

Mindössze egy nap késéssel megérkezett a macOS Mojave első publikus bétája. Személy szerint ezt a frissítést vártam a legjobban, tényleg egész sok szuper újítást csomagolt össze az Apple a felhasználóknak.

Rögtön rá is ugrottam a letöltésre, mint gyöntyúk a …, de a szerverek úgy tűnik még kicsit haldokolnak, jelenleg 16 órát ír a letöltésre. Szóval ti legyetek bölcsebbek nálam és várjatok egy kicsit, már csak azért is, mert ki tudja milyen hibákkal fogunk összefutni az ismerkedés során.

Ismételnénk magunkat: a béta nem véletlen béta. Csomó hiba és bug lehet még a rendszerben, nem poénból szeptemberre várható a végleges kiadás. Egyszóval, csak akkor töltsd le a rendszert, ha tisztában vagy a kockázatokkal és vállalod is őket. De még ekkor se szívassátok meg magatokat, készítsetek biztonsági mentést!

Aki hozzánk hasonlóan első napon bele mer vágni a dologba, ossza majd meg tapasztalatait a többiekkel itt a kommentben, hadd okuljon mindenki.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!