imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Kimaradt Mac Pro videó Jony Ive-val


Nekem egy kicsit hiányzott Jony Ive a Keynote-ról, leginkább akkor, amikor bemutatták az új Mac Prót. Az azóta már sok becenévvel illetett, valóban egészen extravagáns dizájnú terméket számomra stílszerű lett volna, ha az Apple vezető designere mutatja be.

Valahogy érezhette ezt az Apple is, mert bár a Keynote-on nem ez a videó ment le, a hivalos YouTube csatornára mégis ez az 5 perces intro került fel, mely Jony Ive narrálásával kezdődik.

A Mac Prót úgy terveztük, hogy széleskörűen használható legyen és gyarkolatilag minden testreszabhatósági lehetőséggel rendelkezzen. A könnyű használat és design iránti csodálatunk határozza meg leginkább a Mac Pro designját. – mondja Ive a videóban.

A 60fps-ben készített videó körbe-körbe köröz az új Mac Pro és Pro Display XDR körül. Gyakorlatilag minden szögből megcsodálhatjuk az eszközöket. A relaxáló narrálásba pedig Dan Riccio, a cég hardverfejlesztésért felelős alelnöke is beszáll.

Az egyetlen kérdés számomra csak az, hogy az Apple vajon mi célból tolta ki az eredeti videó arányait ilyen szép szélesre? Csaknem azért, hogy helyből három, egymáshoz csatlakoztatott XDR kijelzőn kelljen nézni? :)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!