imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kipróbáltuk az Apple új Photos alkalmazását (videóval)


Csütörtök este az Apple frissítette az OS X tesztverzióját, és az apró változások mellett ebben már a várva-várt Photos alkalmazás is helyet kapott. Gyorsan készítettünk is egy videótesztet, hogy a jelenleg csak szűk kör számára elérhető alkalmazásról ti se maradjatok le!

Az Apple júniusban jelentette be, hogy nyugdíjazza a népszerű, de már hosszú ideje jelentős változás nélkül maradt fotós alkalmazását, az iPhoto-t, és helyére az iOS-es készülékeken már megismert Photos alkalmazás továbbfejlesztett verzióját készítik. Hosszú távon a professzionális felhasználóknak szánt Aperture képszerkesztő utódjának is az új alkalmazást szánják.

A megjelenés pillanatában letöltöttük és telepítettük a tesztverziót, Red meg is írta első tapasztalatait a programról, ma pedig készítettünk egy videó bemutatót, hogy ti is testközelből ismerhessétek meg az új Photos alkalmazást.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!