imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Király alkalmazások, amiken kipróbálhatod a Dark Mode-ot


Tegnap leszedted a macOS Mojavét és most minden lehetőséget megragadsz, hogy gyönyörködhess az új Dark Mode-ban? Tudjuk, mit érzel! Mutatunk pár appot, amire érdemes ránézned.

1Password

Nem hiszem, hogy bárkinek is külön be kéne mutatni a legnépszerűbb jelszókezelő alkalmazást. A 1Password a Mojave indulásának apropóján sötét témával frissült, ami a Dark Mode aktiválásával együtt rögvest működésbe is lendül. Ha már használod, frissíts mindenképp, ha még nem, tegyél vele egy próbát, a dizájnra biztosan nem lesz panasz!

Things 3

Az egyik legjobb feladatkezelő alkalmazás, a Things 3 is beszállt a Dark Mode-ot támogató alkalmazások klubjába. Nekem személyes kedvencem ez az app, úgyhogy lehet, hogy kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban, de már ezelőtt a frissítés is kötelező volt azoknak, akiknek sok feladatot kell észben tartaniuk. Ezek után meg főleg az lesz, még aránylag magas ára ellenére is.

Fantastical 2

Az ismert naptáralkalmazás sem maradt ki a sötét témából és nemrégiben frissült egyet. Ha letisztult dizájnra, funkciógazdagságra, sebességre, és a gyári megoldásnál valamivel több tudásra vágysz, mindenképpen tegyél egy próbát vele. Természetesen a szinkronizáció megoldott a különböző Apple-készülékek között is, iOS-en pedig támogatja a widgeteket is. Bónusznak pedig gyakorlatilag az összes online naptárszolgáltatással szinkronizálhatjuk. Ára kicsit borsos, 14 490 forint, de ha kihasználod, megéri.

Spark

Gondolom a te email-fiókodba is megállás nélkül jönnek a fontos üzenetektől kezdve a teljesen érdektelen hírlevelekig minden. A Spark képes intelligensen kezelni az áradatot, egy mozdulattal törölhetünk, olvasottnak jelölhetünk vagy archiválhatunk emaileket, küldhetünk időzítve üzenetet és tetszőleges számú fiókot kapcsolhatunk hozzá. Ha ez még nem lenne elég érv mellette, akkor mostantól a Dark Mode támogatás sem marad el a pluszpontok mellett. Teljesen ingyenes, úgyhogy nincs kifogás, muszáj kipróbálni ha még nem tetted.

Bear

Igazából egy egyszerű jegyzetelőalkalmazásról van csak szó. Tud minden fontosat, viszont a legnagyobb előnye a letisztultság. Nincs össze-vissza szerkesztősáv és egyéb haszontalan dolgok, csak a lényeg. Ettől függetlenül könnyű vele formázni és megosztani is a szöveget. Nem mellesleg pedig ingyenes, a teljes ökoszisztémára elérhető szinkronizáltan és még innovativitás díjas is.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!