imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Kiszivárgott a Powerbeats 4


Úgy tűnik, a hivatalos bejelentés előtt kiderült minden lényeges adat a legújabb Beats termékről, ami csupa időszerű és hasznos fejlesztést kap majd a frissítésben.

A Powerbeats 3 már egy hároméves termék, és hiába szerettük anno, ennyi idő elteltével ráfér már a ráncfelvarrás. Főleg úgy, hogy a tavaly kijött Powerbeats Pro kifejezetten jól sikerült. Aki pedig szerette ennek az újításait, az örülni fog a frissen kiszivárgott híreknek.

A Powerbeats 4 ugyanis designjában kísértetiesen hasonlítani fog a Próra, sokkal inkább, mint az elődjére. Ugyanúgy két nagy gomb lesz az oldalsó Beats logó, amit ugyanúgy tudunk használni léptetésre és hasonló funkciókra.

Ezen felül megkapja a legfrissebb AirPodsokban is használt H1 chipet. Vagyis jönnek az egyértelmű lépések: 12 óráról 15 órára emelt ígért üzemidő, szebb hangzás (főleg telefonbeszélgetésekben), hey Siri támogatás, ráadásul Lightning portos töltést kap, csakúgy, mint a Solo Pro. Ennek alapvetően örülhetünk, mert a korábbi micro-USB miatt plusz kábel kellett hozzá, de azért várjuk már az univerzális USB-C korát.

Vagyis gyakorlatilag egy kábeles PowerBeats Pro, ami vezetéknélküli, de nem valóban vezetéknélküli kiadás. Kicsivel olcsóbb lesz, mint a Pro vonal, és azok számára, akik mindig mindkét fülükben szeretik hallgatni a fülhallgatót, vagy épp aggódnak az elvesztések miatt, nagyszerű választás lehet majd spotfülesnek.

A kiszivárgott képek tanúsága szerint három színben biztosan kapható lesz már induláskor is: fekete, fehér és piros:

Ez persze csak az alap, a Beats termékek folyamatosan bővülnek vagány színekkel.

A bejelentésre amúgy napokon belül várhatunk. Nagyjából egy hete fedezték fel, hogy az FCC (az amerikai Szövetségi kommunikációs bizottság) engedélyt adott az Apple kérelmére. Az is lehet, hogy az Apple már tervezte volna a kiadást, de vagy a nemzetközi vírushelyzet okán vagy esetleg szoftveres csúszás miatt nem dobták még piacra. A legvalószínűbb időpont ugyanis az iOS 13.4 kiadása lehet, ami mellett egy egyszerű sajtótájékoztatóban bemutatják majd az új terméket.

Reméljük, ez csak az első tavaszi fecske, és sorban jönnek majd az Apple új termékei, amikre annyira számítottunk még télen.

A videó forrása: 9to5mac

Neked bejön az új Powerbeats design?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!