imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kiszivárgott az iPhone bemutató dátuma?!


Egy német forrás azt állítja, telefonszolgáltatóktól szerezett információkból tudja, mikor lesz az előrendelés startja. Ebből pedig elég jól kikövetkeztethető a bemutató dátuma is.

Természetesen, a hivatalos meghívók megérkezéséig nem lehetünk teljesen biztosak benne, hogy mikor kerül bemutatásra az új iPhone széria, ami jelenlegi ismereteink szerint három új készüléktípust fog jelenteni. Ettől függetlenül elég jó megközelítéssel ki lehet következtetni a lehetőségeket, amit korábban már mi is megtettünk. Kis ismétlés gyanánt:

Az elmúlt években az alábbi napokon rendezték meg a keynote-ot:

  • iPhone 8/8 Plus (2017) – szeptember 12., kedd
  • iPhone 7/7 Plus (2016) – szeptember 7., szerda
  • iPhone 6S/6S Plus (2015) – szeptember 9., szerda
  • iPhone 6/6 Plus (2014) – szeptember 9., kedd
  • iPhone 5S (2013) – szeptember 10., kedd
  • iPhone 5 (2012) – szeptember 12., szerda
A 2015-ös Keynote meghívójának grafikája.

Látható tehát, hogy kedden és szerdán kívül nem volt bemutató az utóbbi időben. Ez leszűkíti a kört szeptember 4, 5, 11, 12 valamelyikére. Ebből egyet könnyen ki is tudunk húzni, hiszen nincs az az őrült, aki szeptember 11-ére, a terrortámadás évfordulójára bemutatót szervez. A szeptember eleji időpontok meg a 3-án esedékes munka ünnepi (Labor Day) szabadságolások miatt nem tűnnek népszerűnek.

A logika tehát szeptember 12-ét teszi a legvalószínűbb dátumnak.

Most egy német magazin, a Macerkopf, azt állítja, hogy telefonszolgáltatóktól szerzett információkból tudja, hogy az előrendelés kezdete szeptember 14-ére esik. Márpedig, ha ez igaz, akkor szinte biztosan még azon a héten, pár nappal korábban lesz a bemutató. Ami pedig ismét visszavezet minket a szeptember 11 és 12-ei dátumokhoz. 11-e továbbra se játszik, szóval most már kisebb tételben is fogadni mernénk, hogy

tényleg szeptember 12 lesz a befutó.

A hivatalos meghívókat egyébként valamikor augusztus legvégén szokta kiküldeni az Apple, szóval arra sem kell már sokat várni. Mindenesetre homályosan, ceruzával ugyan, de már van mit bekarikázni a naptárban.

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!