imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Kiszivárgott az iPhone Xc?


Az alábbi fotókat szemügyre véve nagyon úgy néz ki. Ben Geskin bevallása szerint eredeti prototípusokat posztolt a Twiterre, aminek már a nevét és egyéb tulajdonságait is ismerjük.

Hol vannak már azok az idők, amikor az ember csakúgy leülhetett Keynote-ot nézni, anélkül hogy tudott volna mindent előre? Nos, ez elég régen volt, legalábbis ami az iPhone-okat illeti.

A hétvége során visszakerestem korábbi bemutatók előtt mi mindent lehetett tudni az új termékekről, és emlékezetem nem csalt meg: már 2010-ben, az iPhone 4 új fém keretes, üveg dizájnja is közkézen forgott a sajtóban, jóval a bemutató előtt. Ugyanebben az évben maga Steve Jobs osztotta meg a nagy iPad titkot Walt Mossberggel, aki a bemutató előtt címlap sztorit csinált belőle.

Idén is jönnek tehát a menetrend szerű szivárogtatások: láthattunk már fotót az új iPhone Xs-ről, a 4. generációs Apple Watch-ról, biztosra vehetőek az arany színű modellek, most pedig az alábbi színes iPhone-ok tűntek fel. Amik állítólag ezt a nevet is fogják viselni, arra számíthatunk, hogy az iPhone Xs olcsóbbik változatát iPhone Xc-re kereszteli az Apple.

A történelem tehát megismétli önmagát, 2013-ban mutatták be az iPhone 5s-t és iPhone 5c. A névválasztás nagyon sok mindent elárul a készülékről, idén is valami hasonló trükkre számíthatunk az Apple-től.

Azt már régóta tudjuk, hogy egy középső, 6,1”-es kijelzővel rendelkező modell egészíti ki az idei zászlóshajókat, ami hagyományos LCD-vel érkezik és valamelyest olcsóbb hardverrel rendelkezik. Legutóbb, amikor színes iPhone-okat mutatott be az Apple, akkor az előző évi modellel teljesen megegyező hardvert dobott piacra, új köntösbe csomagolva.

Az már a képeken is látszik, hogy az iPhone X hardverével nem teljesen megegyező, hiszen dupla kamerát nem kapott, sokkal inkább tűnik hátulról az iPhone 8 utódjának, igaz ennek a hardvere is nagyban megegyezik az iPhone X-zel.

Ben Gesking posztja egyébként 4 színt említ: fehér, asztro szürke, rozé arany és piros. Utóbbi meglepő lenne, hiszen a (PRODUCT)RED kiadásokat eddig mindig tavaszra tartogatta az Apple, illetve az asztro szürke is inkább kéknek látszik a fotókon.

Az egyik képen még a készülék SIM tálcája is látszik, amiből jól kivehető a dupla SIM tartó. Geskin korábban dummy-ként hivatkozott ezekre a fotókra, majd egy másik posztban már valósnak nevezte őket.

Az igazságig már nem kell sokat várnunk, szeptember 12-én hivatalosan is bemutatják az új iPhone-okat. Addig is kövessétek az iMagazint!

Forrás: 9to5Mac

 

iPad Mini

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!