imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kiszivárgott az iPhone Xc?


Az alábbi fotókat szemügyre véve nagyon úgy néz ki. Ben Geskin bevallása szerint eredeti prototípusokat posztolt a Twiterre, aminek már a nevét és egyéb tulajdonságait is ismerjük.

Hol vannak már azok az idők, amikor az ember csakúgy leülhetett Keynote-ot nézni, anélkül hogy tudott volna mindent előre? Nos, ez elég régen volt, legalábbis ami az iPhone-okat illeti.

A hétvége során visszakerestem korábbi bemutatók előtt mi mindent lehetett tudni az új termékekről, és emlékezetem nem csalt meg: már 2010-ben, az iPhone 4 új fém keretes, üveg dizájnja is közkézen forgott a sajtóban, jóval a bemutató előtt. Ugyanebben az évben maga Steve Jobs osztotta meg a nagy iPad titkot Walt Mossberggel, aki a bemutató előtt címlap sztorit csinált belőle.

Idén is jönnek tehát a menetrend szerű szivárogtatások: láthattunk már fotót az új iPhone Xs-ről, a 4. generációs Apple Watch-ról, biztosra vehetőek az arany színű modellek, most pedig az alábbi színes iPhone-ok tűntek fel. Amik állítólag ezt a nevet is fogják viselni, arra számíthatunk, hogy az iPhone Xs olcsóbbik változatát iPhone Xc-re kereszteli az Apple.

A történelem tehát megismétli önmagát, 2013-ban mutatták be az iPhone 5s-t és iPhone 5c. A névválasztás nagyon sok mindent elárul a készülékről, idén is valami hasonló trükkre számíthatunk az Apple-től.

Azt már régóta tudjuk, hogy egy középső, 6,1”-es kijelzővel rendelkező modell egészíti ki az idei zászlóshajókat, ami hagyományos LCD-vel érkezik és valamelyest olcsóbb hardverrel rendelkezik. Legutóbb, amikor színes iPhone-okat mutatott be az Apple, akkor az előző évi modellel teljesen megegyező hardvert dobott piacra, új köntösbe csomagolva.

Az már a képeken is látszik, hogy az iPhone X hardverével nem teljesen megegyező, hiszen dupla kamerát nem kapott, sokkal inkább tűnik hátulról az iPhone 8 utódjának, igaz ennek a hardvere is nagyban megegyezik az iPhone X-zel.

Ben Gesking posztja egyébként 4 színt említ: fehér, asztro szürke, rozé arany és piros. Utóbbi meglepő lenne, hiszen a (PRODUCT)RED kiadásokat eddig mindig tavaszra tartogatta az Apple, illetve az asztro szürke is inkább kéknek látszik a fotókon.

Az egyik képen még a készülék SIM tálcája is látszik, amiből jól kivehető a dupla SIM tartó. Geskin korábban dummy-ként hivatkozott ezekre a fotókra, majd egy másik posztban már valósnak nevezte őket.

Az igazságig már nem kell sokat várnunk, szeptember 12-én hivatalosan is bemutatják az új iPhone-okat. Addig is kövessétek az iMagazint!

Forrás: 9to5Mac

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!