imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kiszivárgott az iPhone XS és a 4. generációs Apple Watch


A 9to5Mac exkluzív fotókat osztott meg a szeptember 12-én bemutatásra kerülő iPhone XS-ről és a 4. generációs Apple Watch-ról.

A 9to5Mac szerzői, Guilherme Rambo és Zac Hall hivatalos fotókhoz jutottak hozzá, miután tisztázatlan módon ráakadtak az Apple teszt streamjére, közel két héttel az eredeti bemutató előtt. Rambo neve már ismerős lehet korábbről, ő az a szoftverfejlesztő, aki tavaly a HomePod kódjából a Keynote-ot megelőző hétvégén ellopta a teljes show-t és mindent kiszivárogtatott az iPhone X-ről.

Idén sem kellett csalódnunk, sőt Rambo és szerzőtársa, Zac Hall hivatalos fotókat osztottak meg az új aranyszínű 4. generációs Apple Watchról és az új 5,8″ és 6,5″-es iPhone XS-ről. Igen, a 9to5Mac szinte biztos benne, hogy így hívják majd az idei iPhone-okat. A két eszköz pedig brutálisan szép lett.

Sosem voltam nagy rajongója az aranyszínű Apple-termékeknek, de a rozsdamentes acél keret ezzel a bronzos árnyalatba hajló tónussal eszméletlenül néz ki. A kiszivárgott fotón egy új Watch Face is feltűnik, ami szintén kihozta belőlünk a wow faktort. Az új iPhone-okról és a 4. generációs Apple Watchról egyéb újdonság nem derült ki.

Viszont, ami az idei pletykákból most már biztosnak tűnik az az új szín, a vékonyított kávával érkező Apple Watch és a gigantikus méretű, 6,5″-es iPhone bemutatása. Szeptember 12-én tehát hivatalosan is lehull a lepel az újdonságokról, amit a szokásos élő streamen keresztül követhettek velünk, itt az iMagazinon!

Forrás: 9to5Mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!