imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Kiszivárgott fotókon a 2019-es iPhone XR alaplapja


Az Apple körülbelül 2 hónap múlva fogja bemutatni a 2019-es iPhone-okat. Ahogy az ilyen tájban lenni szokott, elkezdenek csepegni az infók mindenfelől az új készülékekről. Most sincsen ez másképp, jelen esetben az iPhone XR utód alaplapjáról szivárogtak ki képek.

A Slashleaks oldaláról származó fotókon nagy valószínűséggel a 2019-es iPhone XR alaplapját láthatjuk, hiszen oszlopos elrendezésű nyomtatott áramköri lapról van szó, az iPhone XS és XS Max alaplapja pedig jelenleg is L alakú. A board-on fellelhető 1019-es kódszám alapján arra következtethetünk, hogy az idei év 10. hetében, azaz márciusában gördült le a gyártósorról.

A jelenlegi iPhone-ok alaplapjaihoz hasonlóan ez is csak az egyik olalán nyomtatott, azonban az elrendezése merően eltér bármelyik tavalyi modellétől. Annak ellenére, hogy jelentős struktúrális változást láthatunk, a fotók alapján sajnos nem következtethetünk semmilyen konkrét új funkcióra vagy fícsörre.

Az iPhone XR következő generációja várhatóan már dupla lencsés kamerarendszert, az XS és XS Max pedig tripla érzékelőt kap majd. A jóslatok szerint az olcsóbb iPhone variáns palettája további két színnel – zölddel és levendulaszínűvel – bővül majd, A RAM-ja pedig 4 GB-osra hízik. Mindhárom modell esetében igaznak tűnik, hogy a vágyott bilaterális töltés érdekében az akkumulátor kb. 6%-al növekszik majd.

Szerintetek valóban a 2019-es iPhone XR alaplaját láthatjuk a képeken, vagy csupán egy ügyes próbálkozás eredményéről beszélhetünk?

Forrás: Slashleaks, MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!