imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kiszivárgott fotókon az új iPad mini!?


Egy rejtélyes Mr. White nevű Twitter-felhasználó azt állítja, fotóin a hamarosan érkező következő generációs iPad mini látható…

Kicsit szokatlan helyről, a megszokott kínai közösségi oldalak helyett egyenesen a Twiterről érkezett a mostani szivárgás. Mármint csak akkor szivárgás, ha tényleg az van a képen, amit a Mr. White nevű felhasználó állít, azaz egy új, eddig még nem bemutatott iPad mini.

A képek alapján az új modell szinte pontosan ugyanúgy fog kinézni, mint a mostani, igencsak koros generáció. Ugyanúgy marad a jack, a Lightning csatlakozó, a sztereó hangszórós kialakítás, de még a vaku is hiány maradna a kamera mellett, csakúgy, mint a jelenlegi modellnél.

Egyetlen vizuális változás árulkodik arról, hogy a képeken biztosan nem a 2015-ös gép látható, az antennakivágás. A mostani modellnél ugyanis még a régebbi, „töltsük fel műanyaggal az egészet“ elv érvényes, azaz a megfelelő hálózati csatlakozást egy beépített műanyag panel garantálja. A képeken látható modellnél viszont már az újabb, vékony műanyagbetét kapott helyet, amit az Apple a 2017-es iPad Pro modelleknél vezetett be a tabletkategóriában.

Ez egyébként annyira kevés változtatásnak tűnik, hogy a legvalószínűbb elképzelés szerint, hogyha valósak is Mr. White képei, azok csak egy korai prototípust ábrázolnak, nem a megvalósuló modellt. Akárhogy is, ha Ming-Chi Kuo most sem tévedett, akkor hamarosan, akár még 2019 első negyedévében napvilágra kerül az új iPad mini, és akkor mindenre fény derül.

Szóval kilátásban van egy, a tavalyihoz hasonló márciusi Apple Special Event…

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!