imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Kiszivárgott fotókon az új iPad mini!?


Egy rejtélyes Mr. White nevű Twitter-felhasználó azt állítja, fotóin a hamarosan érkező következő generációs iPad mini látható…

Kicsit szokatlan helyről, a megszokott kínai közösségi oldalak helyett egyenesen a Twiterről érkezett a mostani szivárgás. Mármint csak akkor szivárgás, ha tényleg az van a képen, amit a Mr. White nevű felhasználó állít, azaz egy új, eddig még nem bemutatott iPad mini.

A képek alapján az új modell szinte pontosan ugyanúgy fog kinézni, mint a mostani, igencsak koros generáció. Ugyanúgy marad a jack, a Lightning csatlakozó, a sztereó hangszórós kialakítás, de még a vaku is hiány maradna a kamera mellett, csakúgy, mint a jelenlegi modellnél.

Egyetlen vizuális változás árulkodik arról, hogy a képeken biztosan nem a 2015-ös gép látható, az antennakivágás. A mostani modellnél ugyanis még a régebbi, „töltsük fel műanyaggal az egészet“ elv érvényes, azaz a megfelelő hálózati csatlakozást egy beépített műanyag panel garantálja. A képeken látható modellnél viszont már az újabb, vékony műanyagbetét kapott helyet, amit az Apple a 2017-es iPad Pro modelleknél vezetett be a tabletkategóriában.

Ez egyébként annyira kevés változtatásnak tűnik, hogy a legvalószínűbb elképzelés szerint, hogyha valósak is Mr. White képei, azok csak egy korai prototípust ábrázolnak, nem a megvalósuló modellt. Akárhogy is, ha Ming-Chi Kuo most sem tévedett, akkor hamarosan, akár még 2019 első negyedévében napvilágra kerül az új iPad mini, és akkor mindenre fény derül.

Szóval kilátásban van egy, a tavalyihoz hasonló márciusi Apple Special Event…

Forrás: MacRumors

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!