imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kiszivárgott (?) iPhone 6 képek


Állítólag az új iPhone 6 látható azon a három képen, amit egy Weibo profilra posztoltak nemrég. Természetesen elég sokan szkeptikusak a hírrel kapcsolatban. Abban senki sem kételkedik, hogy az Apple dolgozik egy (vagy több) iPhone-on, amit még idén forgalomba hoznak, de hogy ezeken a képeken valóban egy leendő iPhone látható-e, azt csak tippelni lehet. A képeken egy sokkal vékonyabb készülék szerepel – annyira vékony, hogy a kamera is kiáll. Ami az előző generációkhoz képest változást jelentene, de az Apple számára nem újdonság: gondoljunk csak az iPod touch-ra.

iphone-6-leak-foxconn

Egészen eddig az összes, új iPhone-nal kapcsolatos pletyka a nagyobb kijelzőre fókuszált. Több forrás is állította, hogy az Apple nagyobb méretű kijelzővel kisérletezik, hogy felvehesse a versenyt a rengeteg Android-os okostelefonnal, amelyek már szinte tabletnek számítanak.

Tartottam egy gyors kis közvélemény-kutatást itt az irodában, hogy ki mit gondol a képekről, egy mondatban:

– Bence: Remélem a végleges készülék nem lesz ilyen homályos.
– Handras: Annácska hagyjál már az iPhone 6 hülyeségekkel, ezer dolgom van!
– Laci: Engem nem érdekelnek, mert általában mindig csúnyának látszanak, aztán amikor az Apple bemutatja rendes képekkel, úgyis állatul néz ki.

ipod

Én egyelőre abszolút nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, és örülnék-e, ha valóban ilyen lenne a végleges verzió. Egyrészt a kép felbontása hagy némi kivetnivalót maga után, nem látom pontosan a paramétereket, nincs viszonyítási alapom. Másrészt nekem szükségem van, hogy egy kicsit tapogassam, használjam, hogy végleges véleményt tudjak formálni. Annak nem biztos, hogy örülnék, ha sokkal nagyobb lenne, de az is lehet, hogy imádnám. Amikor anno kijött az iPhone 5, nagyon nem tetszett: nekem ez túl nagy, túl könnyű, stb. Makacsul kitartottam az iPhone 4s-em mellett, hogy az jobb. Aztán úgy alakult, hogy lecseréltem, és pár nap puffogás után annyira megszoktam, sőt megszerettem, hogy eszembe sem jutott volna visszatérni az előző generációs 4s-hez.

Lényeg a lényeg, szerintem felesleges bármilyen feltételezésekbe bocsátkozni, hamarosan úgyis meglátjuk, hogy mi az igazság. :)

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!