imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kiszivárgott (?) iPhone 7 képek


Ma reggel a Nowhereelse ledobta az atombobát, és mutatott egy kiszivárgott képet, melyen az ősszel érkező iPhone 7 hátlapja látható. Esélyes, hogy tényleg ilyen lesz.

A cím láttán egyből talán gondolhat a kedves olvasó, hogy mi a fene ez az iPhone 7 pletyka az iMagazinon? Csakhogy szinte pontosan két évvel ezelőtt, pont ugyanebben az időszakban kezdtek el kiszivárogni képek az iPhone 6 hátlapjáról. Akkor még kicsit kétkedve fogadtuk ezeket a fotókat, de végül kiderült, hogy valósak voltak a Nowhereelse információi, ezért akár 99 százalékos biztonsággal most is tippelhetünk rá, hogy tényleg ilyesmi lesz az iPhone 7.

Akárcsak két éve, most is egy tajvani tokgyártótól érkezett egy fotó, melyen egy windowsos gépen láthatunk a ház külsejéről illetve belsejéről rendereket. Íme:

Photo-iPhone-7-Catcher

Bár elsőre nagyon hasonlít a ház az iPhone 6 és a 6s-éhez, mégis van pár komoly különbség, amit kiszúrhatunk ha egy kicsit jobban szemügyre vesszük a képet. A legfontosabb, hogy az antenna csíkjait az élekre rakták, ami valljuk be igencsak jót tesz a külsőnek. (Igen, mi se nagyon kedveljük az iPhone 6-6s hátlapján a csíkokat.) A másik amit észrevehetünk, hogy a kamera kivágása sokkal nagyobb lett. Ez egybevág a korábbi kamerával kapcsolatos hírekkel, és azzal is, hogy az iPhone 7-ben nem emelkedik ki majd a kamera a hátlapból. A fenti renderek alapján Steve Hemmerstoffer elkészítette a borítóképen is látható, illetve a lenti képet, melyek alapján jobban el tudjuk képzelni, hogy milyen lehet majd az iPhone 7.

iphone7_2

Talán sokan csalódva nézegetik a rendereket, és azt gondolják, hogy nem lesz jelentős változás az iPhone 6-6s dizájnjához képest. Ez valószínűleg így is lesz az eddigi információk alapján, de ne felejtsük el, hogy egy ilyen vastagságú készüléknél nem sok lehetőség van drasztikus formai változtatásokra. Azt is tudjuk, hogy az iPhone 7 még vékonyabb lesz mint az elődei, eltűnik majd a jack csatlakozó is, aminek köszönhetően egy nagyon letisztult készüléket kapunk majd, főleg, ha az antenna csíkjait is az élekre helyezik. Az is biztos, hogy a készülék házát nem pakolják tele műanyaggal vagy üveggel, hiszen az Apple rengeteget dolgozott a jelenlegi 7000-es alumínium ötvözeten, biztosan ezt használják majd az iPhone 7 házához is.

iPhone_7_concept_back
iMagazin koncepció.

Bár érdemes némi fenntartással kezelni a fenti képeket, mi azért fogadnánk rá egy üveg whiskey-ben, hogy nagyon hasonló készülékre számíthatunk, bár még sok víz lefolyik a Dunán míg teljes pompájában megpillanthatjuk az iPhone 7-et. A belsőről még nem is beszéltünk, pedig az is szinte száz százalék, hogy az iPad Próban található A9X-nél gyorsabb lesz az iPhone 7, ez pedig azt jelenti, hogy egy igazi szörnyeteget vásárolhatunk majd meg a szeptemberi bemutató után.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!