imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kiszivárgott képek az új iPhone-ok előlapjáról


Fotókon az állítólagos 2018-as iPhone-ok előlapja. Kiderült, hogy azért nem eszik olyan forrón a kását a 6,1 inches modellel kapcsolatban sem…

Benjamin Geskin, a mindössze 21 éves lett szivárogtató már tavaly is bőven kivette a részét az iPhone X bemutatását megelőző spoilerekből. Úgy tűnik idén is visszatér a hagyományokhoz, máris villantotta idei első izgalmasabb szerzeményét, egy fényképet, amelyen állítólag a 2018 őszére várható három iPhone előlapja látható.

Első pillantásra nem sok meglepetéssel találkozunk: az iPhone X-nél megszokott formavilág, különböző méretekben. Igen ám, azonban ha kicsit alaposabban szemügyre vesszük a középső modell előlapját, amely állítólag a 6,1 inches LCD, várhatóan relatív olcsó iPhone-hoz tartozik, kibújik a szög a zsákból. Nem sokkal ugyan, de azért láthatóan vastagabb a káva. Egy fokkal jobban érzékelhető a különbség az alábbi, másik forrásból származó képen.

Geskin odavarázsolta a képre, hogyan is nézne ki az előlap, ha lenne mögötte telefon is. Szó se róla, valóban látható a vastagabb oldalsó keret. Ettől függetlenül azért azt gondolom, hogy ha tényleg olyan jó áron lesz a készülék, mint ahogy azt Kuo és Gurman rebesgette, akkor ennyi kompromisszum készséggel be lehet nyelni…

Természetesen a képek eredetiségéről semmilyen bizonyíték nem áll rendelkezésünkre, biztosat csak a bemutató után lehet tudni.

Forrás: MacRumors

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!