imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kiszivárgott milyen lesz az új iPhone


Április van, ilyenkor szoktak kiszivárogni az aktuálisan következő iPhone modellek tervrajzai, vagy fotók a gyártásról. Nos, idén is érkezett pár kép, és egyáltalán nem kizárt, hogy tényleg az új iPhone-t láthatjuk ezeken.

Már pár napja körbeszaladt egy kép, amin állítólag az új iPhone látható, de első pillantásra annyira szürreális volt a látvány, hogy még vártunk vele egy kicsit. Nemrég azonban egy újabb tervrajz érkezett, ami megerősíti a korábbit. Íme az első:

8f5527f3d7ca7bcbfe84ece1b7096b63f424a8d9

Ez pedig egy másik forrásból érkezett nemrég:

C9xv3CiV0AAqmGW.jpg-large

Hát igen, elég sokkoló, legalábbis az állított kamerák, és a hátlap közepén lévő lyuk. A kamera megszokható, azt pedig csak remélni merjük, hogy az Apple logó alatti lyuk nem egy hátlapi Touch ID-t, hanem valami okoscsatlakozó, vagy egy indukciós töltő helye. Már csak azért is bízunk ebben, mert az ujjlenyomat olvasót nem sok értelme lenne középre helyezni. A tervrajzon látható előlap arányai egyébként az eddigi információkat támasztják alá, vagyis azokat a híreket, melyek szerint az új iPhone keret nélküli OLED kijelzővel érkezik, a Home gomb pedig eltűnik. A terveken az is látszik, hogy a hátlap továbbra is fémből készül majd.

Egy grafikus a rajzok alapján Photoshopban elkészítette, hogy milyen lehet a végleges készülék szemből illetve hátulról.

oFaYRKI

Mielőtt a fenti tervrajzok láttán sokan elkezdenének hörögni, hogy ez undorító, ilyet sosem csinálna az Apple, stb, stb, stb, érdemes felidézni, hogy két éve ugyanígy áprilisban sokkoltak mindenkit az iPhone 6-ról kiszivárgott képek, egy éve pedig már márciusban láthattunk hasonló tervrajzokat melyek az iPhone 7-et ábrázolták.

Természetesen az is lehet, hogy a fenti fotók csak egy kezdetleges prototípust ábrázolnak és nem a végleges dizájnt, de az eddigi évek tapasztalatai alapján, mi inkább arra fogadnánk, hogy valami nagyon hasonlót láthatunk ősszel. Az előlapot megvettük, a hátlapot még szokni kell, és tényleg csak remélni mertjük, hogy az Apple-nek sikerül megoldania, hogy a kijelzőbe építse az ujjlenyomat olvasót, a terveken látható hátlapi lyuk meg valamilyen más célt szolgál. Már csak pár hónap és kiderül.

 

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!