imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kiszivárogtatott Mac OS X, 10.10-ről készült képek


Figyelem erősen pletykaszagú a dolog, de akár még igaz is lehet. (homályos, tehát igaz alapon) :)

Nemrég kikerült a netre 4 darab mobillal készített (homályos) fotó, melyen elvileg az új Mac OS X 10.10 látható, iOS 7-re hasonlító Flat kinézettel. Nem szeretünk lehozni erősen megkérdőjelezhető pletykákat, de itt az iMagazin  szerkesztőségben az az egységes vélemény, hogy this is the real deal. Tehát szerintünk akár valósak is lehetnek a képek, de ezek alapján nem igazán lehet megítélni, hogy szép lesz-e a kezelőfelület, inkább a képzeletünkre lehet hagyatkozni. Korábban írtuk, hogy várhatóan egyre jobban közeledik majd egymáshoz az iOS és a Mac OS X kezelőfelülete, ezek a képek abszolúte ezt a felvetést támasztják alá. Íme a kiszivárgott képek, kevesebb mint hét óra van hátra, és kiderül, hogy valósak-e a képek.

1-qOBFkqe_verge_super_wide 3-L46OXvJ_verge_super_wide

 

2-yfc2pcW_verge_super_wide 4-IP9yXTV_verge_super_wide

A hírhez tartozik, hogy a kikerült képeket szinte mindenhonnan leszedette az Apple, a TheVerge-ről tudtuk lementeni őket.

Ne felejtsétek el, délután 6 órától indul a WWDC közvetítés a handras.hu-n, a plastik.hu-n, illetve a hivatalos WWDC csatornánkon, és természetesen itt az iMagazinon!

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!