imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Klímaváltozásról szóló drámával bővülhet az Apple TV+ kínálata


A Variety értesülései szerint már közel a megállapodás a formabontó projekt leszerződtetéséről.

Kevesen vitatják, hogy a klímaváltozás napjaink legfontosabb témája. A közbeszédet uraló kérdést produkciók hada boncolgatja, elég csak Leonardo DiCaprio 2016-os “Özönvíz előtt” című dokuját, vagy David Attenborough közelmúltbeli munkásságát említenünk. A hírek szerint úgy tűnik, hogy az Apple sem maradna ki a sorból, és már körvonalazódik  egy új műsor megszerzése az Apple TV+ repertoárjába.

Scott Z. Burns

Az Extrapolations nevű projekt (extrapoláció – ismeretlen dolgokra következtetés meglévő információk alapján) Scott Z. Burns sajátja, aki a 2006-os Kellemetlen igazságot, valamint a tavaly megjelent The Report című drámát is jegyzi. A sorozat egy antológia, azaz különálló, megrendezett történetek folyama lesz, és az emberi oldalról mutatja be a klímaváltozás máris érzékelhető hatásait. A műsor a Media Res, a The Morning Show-t is szállító cég gondozásában készül, amely a Pachinko, valamint az egyelőre cím nélkül futó Brie Larson-dráma munkálatai révén is kapcsolatban áll az Apple-lel.

A Variety értesülései alapján a cupertinóiak már közel járnak ahhoz, hogy Burns projektjét is leszerződtessék streaming szolgáltatásuk exkluzívjaként. A producer a 2013 óta csak online megjelenő szórakoztatóipari lapnak úgy nyilatkozott, hogy az Extrapolations különlegessége abban rejlik, hogy a tények helyett a dráma és a komédia elemeivel dolgozza fel a klímaváltozás témáját. Az újszerű megközelítés mindenképp ígéretesen hangzik, hiszen a globális felmelegedést feszegető alkotások eddig többnyire (érthető módon) ragaszkodtak a dokumentumfilmes keretekhez.

Forrás: Variety

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!