imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kobe Bryant korával viccelődnek az új Apple TV reklámban


Tegnap este újabb Apple TV reklámot indított útjára az Apple. Az utóbbi idő trendjeinek megfelelően, Jamie Foxx, Taylor Swift, no és persze Süti szörny után ismét hírességek tűnnek fel benne: a kosaras Kobe Bryant és a színész Michael B. Jordan. A videó a Father Time címet kapta.

A helyszín ugyanaz a lakókocsi, amit a „csókos” Apple TV-reklámból is ismerhetünk, melyben a Trónok harcából ismert Nikolaj Coster-Waldau és a a Balfékekben szereplő Alison Brie próbál el egy csókjelenetet. Most semmi ilyesmiről nincs szó, a szituáció azonban talán még viccesebb is mint legutóbb.

Az alapszituáció szerint filmet készítenek Kobe Bryant életéből, a főszerepet pedig az utóbbi időben a Creedből ismerős Michael B. Jordan játssza. Bryant meg is kéri Sirit, hogy indítsa el az NBA appot az Apple TV-n, majd megmutat egy felvételt, amelyen fiatal korában játszik. El is mondja Jordannak, hogy na, ezt a „hidegvérű orgyilkost” kell majd eljátszani. A színésznek azonban más jár a fejében: egy olyan kosarast játszik el, aki éppen a hanyatlás szakadékának szélén táncol, és „beleöregszik a sportba”.

Bryant persze értetlenkedik, hiszen szerinte a fiatal őt kell eljátszani, Jackson azonban elmondja, hogy egy kis sminkkel simán eléggé öregnek tűnhet, ennek szemléltetésére elindítja a Benjamin Button különös élete című filmet, és Siri segítségével 20 perc 36 másodperchez teker, ahol a szuperöregre maszkírozott Brad Pittet láthatjuk. Kobe erre jól megsértődik, és kidobja Michaelt a lakókocsijából. Szegény még a szilvából sem vehet.

A videóban tehát elsősorban Siri Apple TV-s funkcióit promózzák, bár az appindításon, filmindításon és keresésen kívül nem sok szerep jut a digitális asszisztensnek. Ráadásul számunkra annyira nem is izgalmas, hiszen itthon továbbra sem érhető el ez a szolgáltatás. A reklám egyébként viccesen reflektál arra, hogy Kobe Bryant olimpiai bajnok amerikai kosárlabdázó, a Los Angeles Lakers játékosa tavaly novemberben bejelentette, hogy visszavonul, és a mostani lesz az utolsó szezonja. Az utolsó meccsét éppen ezen a héten szerdán fogja játszani a Utah Jazz ellen a Staples Centerben.

Forrás: The Verge.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!