imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kócos boldogság és time-lapse az új Shot on iPhone videókon


Az Apple két új videót tett közzé YouTube csatornáján, melyekkel az iPhone kamerájának a képességeit promózza, azaz itt van két új Shot on iPhone videó!

A kampányt még az iPhone 6 népszerűsítésére találták ki, de olyan jól megy, hogy nem tudnak vele leállni. Nemrég számos nagyvárost szórtak tele plakátokkal, és csak pár napja volt, hogy két állatos-bogaras videót tettek közzé, amin egy mókus betol a pofájába egy mogyorót, egy hangya pedig szorgosan pakolászik. A mostani két videó az iPhone kamerájának slo-mo és time-lapse funkciót mutatja me. Mint mindig, a videókat most is átlagos felhasználók készítették.

Az első videót Robert S. lőtte a Boden-tó mellett található Bregenzben. A time-lapse videóba lustán beúszó léghajó csak még jobban fokozza az amúgy is meglévő hangulatot, hogy ide neked egyszer el kell menned, már ha nem vagy tériszonyos, és le mersz ereszkedni a hegyekből ezen a felvonón. A videó alatt Robert Charlebois és Louise Forestier 1968-as száma, a California szól. Úgy néz ki az Apple mindig talál módot arra, hogy saját házuk táját is becsempésszék a reklámokba, vagy lehet az egész csak fricska az osztrákok felé, hisz a számban franciául énekelnek. Persze az is lehet, hogy a dalszövegnek is van szerepe, aminek első mondatai pont egy repülő ereszkedését és a felhőket írja le. Hány metaforát bír még el egy 15 másodperces videó? Nézzük inkább a másodikat:

Marc Z. egy plusz alkalmazással (nem mondja meg nekünk az Apple, hogy melyikkel) bolondította meg ezt a slo-mo videót, amiben a hölgy Manhattan egyik felhőkarcolóján nevet, miközben a szél játékosan rendezi át a frizuráját az entrópia elve szerint. A haj disszonáns viselkedését a hatalmas nevetés ellensúlyozza, miközben Bill Connor és Boosey Hawkes Clair De Lune acapellája emeli mennyei magasságokba ezt a new yorki videót. A lány fiatalnak tűnik, így nem láthatta ezt a reklámot, hogy tudja, mit kell ilyenkor tenni.

„És a haj még mindig tart”.

Forrás: Apple Insider

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!