imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Koncepció képeken a hamarosan érkező 16″-es MacBook Pro


Már az év elején elindultak a pletykák az új formabontó MacBook Próról, mely leinkább a méretezés terén szakítana az eddigi sémákkal.

De abban sem igazán, hiszen a legutolsó információk alapján az új 16″-es méretezésű gép fizikai paraméterei megegyeznének az eddigi 15″-es szériával, viszont a kialakításbeli különbségeknek köszönhetően nagyobb kijelzőt szuszakolhatnának ugyanakkora házba.

49102

Az alábbi képeken látható elképzelés szerint az egész készülék kicsit lekerekítettebb formát kapna, a mostani sarkosabb és szögletes élekkel ellátott design helyett. Ami még nem is lenne világtól elrugaszkodott ötlet, ha valóban váltani szeretnének a kialakításon. A négy darab USB-C és két darab Thunderbolt 3 port viszont már annál inkább az. Bár, ha azt vesszük alapul, hogy a mostani 15″-es modellbe is 4 USB-C már befért…

Emellett az új készülékben érkezhet a sokat szapult Butterfly billentyűzetet felváltó ollós technológia, mely bár kívülről nem hoz látványos változást, belülről annál több vérző sebet foltozhatna be.

Arról, hogy mi lesz a Touch Bar sorsa és hogy kap-e bármilyen fejlesztést a Trackpad egyelőre nem érkeztek hírek. Pedig az előbbin biztosan lenne még mit csiszolni.

Nektek bejönne a lekerekítettebb design vagy inkább teljesen másra vágytok?

Forrás: 9to5Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!