imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Koncepció, koncepció mindenütt…


És a borítóképen látható inkább szellemes, mint valós elképzelés nincs köztük. Ez a hét sem telt el új Apple-termék nélkül, de más izgalmas dolgokat is történtek: rengeteg nyálcsorgató koncepcióképpel találkoztunk. Van itt minden piros iPhone X, megnövelt kijelzős Apple Watch, de új Apple fejhallgató elképzelések is érkeztek.

Imádjuk a koncepcióképeket. Van bennük valami, amitől beindul a nyálelválasztásunk, igaz ezekből általában sosem lesz végleges termék, vagy nem olyan formában, ahogy a készítője megálmodta azt. Nemrég például nagyon vad elképzeléseket láttunk fejhallgatókról, és már is itt a következő eresztés, amiben már nem csak az Apple logó, hanem a HomePodról ismert Siri animáció is megjelenik.

 

Bár nem biztos, hogy egy ilyen eszközt hordanék a fejemen, mindenesetre a képet nagyon ügyesen ötvözi a HomePod szövetes, letisztult kinézetét a Beats formavilágával. És azt is tudjuk, hogy az Apple egyre közelebb van ahhoz, hogy a Beats érdekeltségei mellett saját fémjelzett fejhallgatót készítsen. Nem is csoda, hiszen az AirPods óriási siker, jelenleg #1 termék a vezeték nélküli fülhallgatók piacán: a felhasználóknak bejött az intuitív, könnyű kezelés.

Most, hogy összeszedtük az állunkat a földről, lássunk egy már létező termékről szóló reálisabbnak tűnő elképzelést. Az Appel nemrég bemutatta az iPhone 8 (PRODUCT)RED változatát, ahogy a tavalyi modellnél is, úgy idén is hamarosan megvásárolható lesz az idei modell tűzpiros változatban. Ez a lépés vélhetően bejött a cégnek, az emberek szerették a piros iPhone-t, viszont az iPhone X nem kapta meg ezt a színvariációt. Egyelőre.

Hamar fel is bukkantak ezek a koncepciók, amik esetén azért is különösen érdekes ez az elképzelés, mert itt nemcsak az üvegfelületek borultak pirosba, hanem maga a keret is. Kíváncsi lennék, az Apple hogyan adna ki végül egy ilyen terméket, már ha egyáltalán felmerült, hogy készítenek egy új színvariációt az iPhone X szériából.

Végezetül pedig egy rövid kalandozás arról, hogyan is nézne az Apple Watch nagyobb kijelzővel. Néhány hónapja Viktor írt egy terjedelmesebb okfejtést arról, hogy mit örökölt az iPhone X az Apple Watch-tól, beleértve a formatervet és a benne található technológiát is. Nos, ez akár fordítva is elsülhetne, nagyon jól állna az Apple Watchnak, ha a következő generációban már a finomítanák a sarkokat és ezzel egy kicsit helytakarékosabb módon végeredményül nagyobb kijelzőt kapnánk.

Vennéd?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!