imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Koncepcióképek a tripla kamerás iPhone-ról


Mindenféle eshetőség előbukkant már a pletykák tengeréből az ezévi iPhone-okra vonatkozólag, ide értve a három kamarás kialakítást. A koncepcióképek nagymesterei pedig nem hagynak cserben, ha vizualizálni is kell mindezt.

Mint minden évben, idén is rengeteg elképzelés, vélt vagy valós kiszivárgott információ és egyéb mendemondák láttak napvilágot a szeptemberre várható iPhone-okkal kapcsolatban. A hype azért közel sem akkora, mint tavaly volt az iPhone X bemutatása előtt, de ez nem gátoltja meg abban a koncepciókép-készítőket, hogy a híresztelésekből összedobják a pletykákhoz tartozó illusztrációkat.

Mert hogy nyilván csak illusztrációkról van szó, egészen biztos, hogy nem így fog kinézni az iPhone. Ettől függetlenül szórakoztató látni, milyen lehetne, ha Jony Ive székébe idegenek ülnének a tervezőasztalnál. Mai napi random idegenünk Muhsin M. Belaal Auckburaully, a DBS Designing dizájnere, aki a híres-neves Háromszemű iPhone Legendájához készített színes mozgóképes ábrákat.

A mese szerint egykoron, akár még ezen esztendőben megérkezhet majd az iPhone, minek három szeme volék. Mint ismeretes, két szemmel kétszeresen lehet optikálisan megnagyítani amaz kiszemelt témát, node emez háromszemű már az ötszörös közelnézést is tudná. Itt a vége, fuss el véle, ez a telefon egész biztosan nem jön létre.

Koncepciókból nem szűkölködünk. Kedvedre válogathatsz a Series 4 Apple Watch és Apple fejhallgató, a bizarr hajlított iPhone, a mezeinek számító iPhone SE Plus (ebből van még egy), a billentyűzet nélküli MacBook Pro, de még a zenére hangolt iOS 12 fikciós rajzai közül.

Forrás: Cult of Mac

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!