imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kontaktok törlése iOS-en


Egyszerűen hangzik, de kicsit el van rejtve. Sebaj, mutatjuk, hol keresd.

Tudom, hogy gázul hangzik, de egészen a közelmúltig rendszeresen több értékes percet is elvesztegettem az életemből arra, hogy megtaláljam azt az egyszerű funkciót az iOS-ben, amit legtöbben csak úgy ismernek,

kontaktok törlése.

Néhány havonta tartok egy nagytakarítást a telefonkönyvben, és egész egyszerűen mindig elfelejtem, hogy hol volt az a rohadt törlés opció. Valószínűleg én vagyok a hülye, de egyszerűen annyira nem triviális szánomra a rejtekhely ahová az Apple helyezte, hogy ez képtelen vagyok memorizálni. Szóval álljon a feljegyzés a lépésekről, hátha van más is rajtam kívül aki hasonlóan áll a helyzettel:

  • Megnyitod a Telefon alkalmazást
  • Alul a kontaktok fülre nyomsz
  • Rákattintasz a törölni kívánt névjegyre, majd jobb felül a Szerkesztés (Szerk.) lehetőségre (na ez nem szokott eszembe jutni soha)
  • Legörgetsz a lap legaljára, ahol csodák csodájára felbukkan a Kontakt törlése lehetőség

A többit szerintem innentől már kitaláljátok… Mágia!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!