imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Közeledik az Apple Watch


Az Apple frissítette regionális oldalait, ami azt jelenti, hogy újabb országokban debütál az Apple Watch, az egyik ilyen ország pedig egészen közel van Magyarországhoz.

Nem mondhatnánk, hogy az Apple Watch gyorsan árasztja el a világot, hiszen az eredeti kilenc országot, csak lassanként követik újabb országok. A most bejelentett három ország ahol szeptember 25-én megkezdik az Apple Watch forgalmazását: Dánia, Írország, és Ausztria. Ezzel összesen 25-re emelkedik azon országok listája melyekben hivatalosan is kapható az Apple okosórája.

Az alábbi listában látható, hogy mely országokban mikortól kapható az Apple Watch:

Április 24.: Ausztrália, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, Hongkong, Japán, Egyesült Királyság, Egyesült Államok.
Június 26.: Olaszország, Mexikó, Szingapúr, Dél-Korea, Spanyolország, Svájc, Tajvan
Július 17.: Hollandia, Svédország, Thaiföld
Július 31.: Új-Zéland, Oroszország, Törökország
Szeptember 25.: Dánia, Ausztria, Írország

Az ausztriai árak is nyilvánosak már, ezek a következőképp alakulnak:

  • Apple Watch Sport: €399 – €449
  • Apple Watch: €649 – €1,249
  • Apple Watch Edition: €11,000 – €18,000

Az első és második körös országok még kizárólag olyanok voltak, ahol Apple Store-ok is találhatók, de az utóbbi hónapokban már azokban az országokban is elindult az Apple Watch értékesítése ahol csak Apple Premium Reseller üzleteket találunk.

Magyarországi hivatalos megjelenésről továbbra sincs semmi hír, és nagyon valószínű, hogy idén már nem is indul meg a hazai forgalmazás, hiszen az Apple.hu oldalon továbbra sincs Apple Watch menüpont a fejlécben. Persze az osztrák rajt mindenképp jó jel, és érezhetően közeledik hozzánk az Apple Watch, de ha tippelnünk kéne, akkor továbbra is arra fogadnánk, hogy idén már nem indul el nálunk az Apple Watch forgalmazása. Természetesen ahogy kiderül a hivatalos rajt hazai dátuma, elsőként tudatjuk olvasóinkkal.

watch_2

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!