imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Közeleg a Black Friday, így készülhetsz fel rá!


Hamarosan az iSTYLE-ba is megérkeznek a jobbnál-jobb Black Friday kedvezmények. Addig is itt van néhány tudnivaló és jótanács, hogy biztosan ne maradj le a legjobb ajánlatokról.

Mi az a Black Friday?

A Black Friday Amerikából indult, és a hálaadást követő péntek elnevezése. Ilyenkor indul meg a karácsonyi szezon, amit a kereskedők hatalmas akciókkal ünnepelnek meg, ennek következtében viszont hatalmas dugók alakulnak ki a városokban, ezért a hatóságok fekete pénteknek hívják ezt a napot. Egy másik ok az elnevezésre, hogy a cégek piros tollal könyvelik a veszteségeket, feketével pedig a nyereséget. Mivel a legtöbb kereskedő november végén kezd átfordulni nyereségessé, november utolsó péntekére kezdték el használni a fekete elnevezést.

Hogyan készüljek?

A Fekete Péntek minden évben kígyózó sorokat és lefagyó webshop szervereket szokott jelenteni. Érthető, hiszen egybeesik a karácsonyi bevásárlás első hulláma és a hatalmas kedvezmények, nagyon sokan ekkor szerzik be az ajándékait, vagy egyszerűen csak ilyenkor csapnak le egy-egy régóta áhított termékekre.

A vásárlási-roham elkerülhetetlen, de valamennyire elő tudsz készülni, hogy kicsit megkönnyítsd a dolgod. Mivel ilyenkor minden másodperc számít, a legjobb, ha előre regisztrálsz a webshopba, így ezzel már nem fog menni az idő a rajt pillanatában.

Ezen kívül nem árt még, ha előkészíted a leggyorsabb egered; kialszod magad a rajt előtt, hogy maximálisan éber legyél; reflexgyakorlatokat végzel; és kihúzod a szomszéd internetkábelét, mert egészen biztosan ő is ezekre az iSTYLE akciókra fog lecsapni!

Milyen termékek lesznek akciósak az iSTYLE-ban?

Ez egyelőre titok, de abban biztos lehetsz, hogy fogsz olyat találni, ami elcsábít majd. Csütörtök este jönnek majd az első ajánlatok, amiből a három legütősebbet már előre elspoilerezzük nektek. Péntek reggel pedig egy részletesebb cikkben számolunk be minden izgalmas akcióról. Nyugalom, az akció csütörtök estétől egészen vasárnapig (meg persze a készletek erejéig) tart majd, így bőven lesz időd kényelmesen elintézni a bevásárlást.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!