imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Közelgő Apple termékekről árulkodhat a Target leltára


Az amerikai áruházlánc alkalmazottai a 9to5Mackel osztottak meg néhány fotót a cég belső nyilvántartási rendszeréről, melyben X-szel jelölt új almás termékek bukkantak fel.

Nem kell hozzá nagy képzelőerő, hogy minden évben megtippeljük az újabb iPhone és Apple Watch érkezését, hiszen ezek rendszeres frissítése már bevett szokás a cupertinóiaknál. 2020  azonban a szokásosnál is mozgalmasabbnak ígérkezik, nem csak a tavaszra pletykált SE2/iPhone 9, de az egyre gyakrabban felröppenő új AirPods-hírek miatt is.

A hétvégén viszont újabb termékekkel bővült a potenciális érkezők sora: a Target áruházlánc belső leltári rendszerében megjelent egy „Apple TV Gen X” nevű tétel 179,99 dollárért, valamint egy iPod touch X Generation is 399,99 dollárért. A kütyükről árulkodó felvételeket a cég alkalmazottai juttatták el a 9to5Mac-hez és a Joe Possner nevű YouTuberhez, így most ismét itt az idő latolgatni, hogy mennyi alapja lehet az újabb szivárgásoknak.

Annyi biztos, hogy az utoljára 2017-ben frissült Apple TV esetében elképzelhető lenne egy újabb kiadás, már csak azért is, mert a jelenlegi és a korábbi generáció is két évvel követte az előzőt, az aktuális pedig már lassan 3 esztendeje változatlan. Ami az iPod touch-ot illeti, ott kissé meredekebb egy új modell ötlete, hiszen ez legutóbb tavaly májusban frissült, ráadásul a 399 dolláros ár is nagyon túlzónak tűnik a jelenlegi 199 helyett (habár a 256 GB-os csúcsverzió most is pontosan ennyibe kerül).

Koncepció az évek óta rebesgetett fülpárnás AirPodsról.

Hogy ne legyen egyszerű a képlet, a Target rendszerében azonban nem csak ezek a termékek tűntek fel. A kiszivárgott fotókon látható még egy „Apple Watch Series X Band” nevű tétel is, ami új Watch-szíjra utal 49,99 dollárért. Ez önmagában nem lenne nagy reveláció, ugyanakkor a 399,99 dolláros „Apple Airpods (sic!) X Generation” már izgalmasabban hangzik, és egybecseng azokkal a pletykákkal, mely szerint az idén kaphatunk egy újabb fülest is a meglévő modellek mellé.

A mostani szivárgást mindenképp illik kétkedve kezelni, hiszen akár arról is szó lehet, hogy egy alkalmazott pusztán próbált előre dolgozni, és bevitte a kategóriákat a Target rendszerébe, hogy egy esetleges megjelenéskor csak át kelljen írnia a tételeket. Az újdonságok hozzáadásának ténye persze akár arra is utalhat, hogy a Targetnél már értesültek a termékek érkezéséről…

Forrás: 9to5Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!