imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Közös iPadet használtok? Ezekre a beállításokra vessetek egy pillantást!


Egy iPad sok család számára olyan, mintha új számítógépet vásárolna. Különösen a Pro vonal, de a sima modell is mindenre elég, ha szórakoztató elektronikaként tekintünk az eszközre. Lássuk, milyen beállításokkal célszerű közösen használni az iPadet!

Közös lónak gyakran túros a háta, de felhasználói szokástól függően egy háztartásban egy iPad is elég. Legalábbis nekem. Többnyire csak itthon használom és adott esetben a többiek is előszeretettel nyomkodják. Éppen ezért érdemes néhány beállítás megejteni, mielőtt közösködésre adjuk a fejünket, különös tekintettel az üzenetekre és a beállításokra.

Egy iPadet sok mindenre lehet használni: videók nézegetése, böngészésre, játékra és kreatív alkalmazásokban is brillírozhatunk. De megosztott használat esetén közösségi média felhasználásra és chatelésre aligha. Erre általában mindenki a saját készülékét használja. Így érdemes egyből ki is kapcsolni az iMessaget. Melyet a Beállítások > Üzenetek menüpontban tehetsz meg.iOS 10 óta mobilhívásokat is fogadhatunk iPadről. Ha továbbra is szeretnénk az iMessage-et használni a közös eszközön, de a telefont kikapcsolnánk, akkor a Küldés és fogadás menüpontban az Apple ID-hoz használt telefonszám mellől vegyük ki a pipát. Ezzel a mozdulattal új beszélgetést sem fogunk tudni indítani erről az azonosítóról, viszont e-mail címmel továbbra is lesz rá lehetőségünk.Ha esetleg nemcsak pároddal szeretnéd megosztani az iPadet, hanem gyerekek is vannak a családban, akkor a Korlátozások menüpontban szűrheted azt, hogy milyen tartalmakhoz férjenek hozzá. Mostanra rengeteg beállítási végezhetünk: megadhatjuk milyen alkalmazásokat használhat a gyerek, milyen beállításokat módosíthat, hozzáférhet-e fizetős tartalmakhoz, szűrhetjük a felnőtt tartalmakat és a többi. Ezzel korosztályra, illetve felhasználásra szabhatjuk az elérhető tartalmakat egyetlen jelszó segítéségvel.

Ha most durván rákaptál az állítgatásra, akkor érdemes átmenned az üzeneteid közé, biztosan akad ott is néhány beállítás, melyekről már rég megfeledkeztél

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!