imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Küldők blokkolása a Mail alkalmazásban


Biztosan volt már olyan nálad is, hogy elszabadultak az e-mailek. Ha pedig beléptél a Spam mappába, akkor rád szakadt még az ég is. Szerencsére az iOS 13 legújabb Mail funkcióival könnyen kiszűrheted a zavaró elemeket.

Első számú lehetőséged a letiltás. Erre eddig csak az Üzenetek (Messages) alkalmazásban volt lehetőség. Most azonban “akárkit” egy kattintással örökké a Kukába száműzhetsz.

Ehhez:

  1. Nyisd meg a Mail alkalmazást és válassz egy e-mailt attól az embertől, akit blokkolni szeretnél
  2. Érintsd meg az email fejlécét
  3. Válaszd a Kontakt letiltása opciót
  4. Erősítsd meg a választásod

Ha mégis meggondolnád magad, akkor csak ugyanezeket a lépéseket kell követned a letiltás feloldásához. Azzal a különbséggel, hogy most a Kukában kell keresned a levelet.

Ha a letiltást kicsit erősnek érzed, akkor lehetőséged van arra is, hogy egyes beszélgetésekből észrevétlenül kiszállj, úgy hogy lenémítod azokat. Ez esetben az üzeneteket ugyanúgy megkapod, viszont push értesítés nem érkezik róluk.

Több féleképpen is elnémíthatod. A legegyszerűbb, ha még a listás nézetben vagy olvasás közben nyomsz egy force touch-ot az üzenetre és a felugró panelen a Némítás opciót választod. Egyébként ez a panel is teljesen át lett tervezve, csak úgy, mint a Megosztási felület.

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!