imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Különleges Balmain Beats fülesek jelentek meg


Azaz egész pontosan két, egyedi stílusú Balmain Beats érkezett. A Powerbeats3 és a Beats Studio is megkapta a francia divatház által megálmodott két új dizájnt. Mindkét kiadás hasonló színsémával érkezett. A kérdés már csak az, hogy a hölgyek szívét kívánják-e meghódítani vagy Kylie Jenner ajánlásával már az urak is képbe kerültek?

Egészen különleges egyveleg képződhet, mikor a technológia és a divat két nagyágyúja találkozik. Az Apple tudja, mire van szüksége a felhasználóknak, a Balmain személyében pedig egy olyan nagymultú divatházról beszélhetünk, amely sugározza magából a magas fokú eleganciát. Ebből a párosításból született meg a Balmain Beats, mely tartalmazza mindazt, amiért szeretjük a Beats termékeket, köztük Powerbeats3-ban helyet kapó W1 chippet, mely segítségével könnyű és villámgyors a használata, illetve a Balmain-féle esszenciát, amit 1914 óta világszínvonalat képvisel.

Képről elsőre nagyon csalóka a két új variáns színösszeállítása. A khaki és safari kiadású Beatsek ugyanarra sémára alapoznak, mégis két különböző nagyon egyedi végeredményt látunk. Az új Safari változatú Powerbeats3 és a Beats Studio egy selymes, puha hatású rózsaszínt vagy rózsaaranyat vett alapul, amihez egy kicsit bronzos árnyalatú arany párosul. Pontosan nem is lehet meghatározni a színösszetételt, de teljesen olyan, mintha Kylie Jenner bőréhez igazították volna az arányokat. A Khakit ugyanúgy arany keret öleli körbe, de itt a rózsaszín helyét már egy valamelyest keményebb zöld balanszolja, ez már inkább férfiasabb verzió.

Az új fül- és fejhallgatók további különlegessége, hogy a Beats felirat helyére Balmain megjelölés került. Ezen kívül egyedi tokot csomagol hozzá a gyártó, melyen szintén helyet kapott a Balmain logója is. A fejhallgató 599.95 dollárért, míg a fülhallgató 249.95 dollárért kapható az Egyesült Államokban. A luxus életérzéshez és a Beats stílusához Kylie Jenner is hozzájárult saját gondolataival:

Nem számít, hogy min mész keresztül, amikor beteszel egy olyan számot, amit szeretsz és kapcsolatba lépsz vele, akkor a zene képes megváltoztatni a teljesen hangulatodat, képes felemelni. Még, akkor is, ha csak néhány percig tart… Imádom, ha bármi van, a zene világába mindig elmenekülhetek.

Ha túl soknak érzed az arany különböző árnyalatait és a khaki szín sem lopta magát a szívedbe, akkor továbbra is ajánljuk szeretettel a Beats termékeit old fashioned, hagyományosabb színekben.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!