imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Kuo: 3GB RAM-ot és egylencsés kamerát kap az iPhone SE 2


Bár korábban is elég sok különböző pletyka érkezett már az új iPhone SE-ről, Ming-Chi Kuo jóslatai ritkán mennek mellé. Ráadásul most hozott nekünk néhány extra információt is.

A cupertinóiak egyik legnépszerűbb telefonja kétségkívül az iPhone SE volt, mely a hatalmas kijelzőjű csúcskészülékek korában hozta el a megfelelő kompromisszumot, a kevésbé nagyravágyó felhasználók számára. Most pedig úgy tűnik, érkezhet az utód.

Az első és legfontosabb, hogy Kuo az érkezést 2020 elejére datálja, tehát alig pár hónapon belül érkezhet egy új iPhone, méghozzá a meglévő palettába. Ez pedg azt jelentené, hogy nem az iPhone 11 lenne a legolcsóbb változat. Bár árat egyelőre nem neveztek meg az új modellhez, az valahol az első generáció 399$-os ára, valamint az iPhone 11 699$-os ára között helyezkedne el, inkább az előbbihez közelítve.

A készülék specifikációjáról már több mindent hallottunk eddig is. Kuo is megerősítette, hogy az iPhone 8 méretét, és formáját kaphatja az SE 2. Azért pedig, hogy az árat minél kedvezőbbre alakíthassák, Face ID helyett Touch ID érkezhet, valamint egy minimálisan gyengébb képességű, 4.7″ méretű LCD kijelző kaphat helyet a telefonban. Plusz, az iPhone 8-hoz hasonlóan egylencsés kamerával érkezhet, ezzel is komoly összeget spórolva az árcédulán.

Bár néhány dolgot elvesz az Apple, teljesítményben nem szenved majd hiányt az SE 2, ugyanis a jelek szerint az iPhone 11 Pro készülékekben is használt A13-as chipet kaphatja meg, méghozzá 3GB RAM memóriával társítva. Összehasonlításképp, az XR is ilyen adatokkal rendelkezett, de például az XS család tagjai is kevéssel voltak csak jobbak.

Azzal egyébként, hogy a meglévő alapmodell (iPhone 11) mellé behoznak egy ilyen telefont, Kuo szerint nagyjából egyetlen célja lehet az Apple-nek: mégpedig az, hogy a jelenleg iPhone 5, illetve iPhone 7 közötti generációkat birtokló felhasználókat megnyerjék, és a váltásra inspirálják őket. Ők ugyanis sokszor eléggé ódzkodnak attól, hogy méregdrága vagy nagyméretű, például 6.1″-es telefonra cseréljék meglévő eszközeiket, erre pedig tökéletes megoldást nyújthat egy kedvező árú, kisebb kijelzőjű eszköz.

Forrás: 9to5mac

Te lecserélnéd a meglévő telefonod egy iPhone SE 2-re, ha tényleg a fenti specifikációval érkezne?

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!