imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Kuo: a kamerákban javulnak majd a legtöbbet az új iPhone-ok


Olyan háromkamerás iPhone-okat mutat be Cupertino az egyik legmegbízhatóbb Apple jós szerint, amiben egyenként is jobbak lesznek a lencsék a mostaniaknál.

Ming Chi Kuo ismét az ősszel megjelenő 3 iPhone modellről jósolt. A MacRumors birtokába került jegyzet szerint az 5,8 hüvelykes és a 6,5 hüvelykes model egyaránt OLED kijelzővel rendelkezik majd, és három hátlapi kamerával: egy 12 megapixeles telefotó lencsével, egy 12 megapixeles széles látószögű lencsével, valamint egy 12 megapixeles szuper széles látószögű lencsével, amit a Sony biztosít majd.

A jelenlegi iPhone csúcsmodellekben 7 megapixeles front kamerákat találhatunk, így azok 12MP-re fejlesztése lehet az egyik kulcspontja a 2019-es modelleknek. A háromkamerás rendszer már idén is megjelent pár konkurens gyártónál, és úgy tűnik, az Apple is beáll a sorba.

A legnagyobb kritika a kinézetre érkezik a témában, hogy úgy néznek ki tőle a telefonok a hatalmas szigetekkel, mint egy pók szeme. A megoldás az iPhone esetében Kuo szerint egy speciális sötétített bevonat, amitől kevésbé feltűnőek lesznek a kamerák.

Az iPhone XR utódja esetében is várhatunk fejlődést: itt a mostani egy kamera vált kétkamerás rendszerré, bár ez esetben nem írt semmilyen specifikációt.

Hiába az egyik legmegbízhatóbb Apple jósról beszélünk, mégsem hivatalos forrás, ezért kezeljük helyén a híreket. Azt mindenesetre már előre várjuk, hogy milyen fejlesztéseket mutatnak majd be a képkészítés terén, ha valóban háromkamerás rendszerrel árulják majd a legújabb zászlóshajókat.

Forrás: Macrumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!