imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kuo: az új iPad Pro már USB-C csatlakozóval érkezik


A kérdés, hogy magán a készüléken vagy csak a töltőn lesz. Kedvenc mindent tudó Apple-jósunk egy nappal az iPhone-bemutató előtt sem rest új hírekkel szolgálni…

Az, hogy az Apple talán USB-C-re vált majd a jövőben Lightningról gyakran felmerülő téma, főleg a 2016-os, csak USB-C-vel szerelt MacBook Prók után. Ezeknek az eszmefuttatásoknak rendszerint az szokott a vége lenni, hogy

nem, az Apple nem vált USB-C-re a közeljövőben a Lightning helyett.

Mi speciel továbbra is tartjuk ezt, ám most a nemzetközi techsajtót újra elkapta a láz. Ming-Chi Kuo, a legmegbízhatóbb forrás ha Apple hírekről van szó, ugyanis legfrissebb jelentésében azt találta mondani, hogy az új iPad Pro (tudjátok, ez az a Face ID-s, vékony kávás csoda, amiről sokat lehetett hallani mostanság) USB-C-s I/O-val jön.

Ezt a kijelentést sokan úgy értelmezték, hogy magán a készüléken ezentúl nem Lightning, hanem USB-C csatlakozó fog helyet kapni, elhozva ezzel a szép, új, egységes, szabványosított jövőt az Apple termékpalettájába. Szerintünk – és még sokan mások szerint is – azonban csak arra gondolt a költő, hogy USB-C-s töltőfejet csomagol majd az Apple a dobozba a szokásos USB-A helyett. Erről már lehetett hallani korábban elég sokat és egyébként tényleg remek újítás lenne.

Üröm az örömben azonban, hogy Kuo tudomása szerint az új iPhone-ok nem kapnak a jóból és csak a szokásos 5W-os fali adapterrel érkeznek, az emlegetett 18W-os gyorstöltésre is alkalmas csoda csak a szóban forgó iPadé lesz. Kár lenne.

Forrás: The Verge

Nem vagyunk már messze az igazságtól! Holnap 18:30-as kezdettel szokásunkhoz híven élőben közvetítjük majd az Apple Keynote-ját, tartsatok velünk és izguljuk végig együtt a bemutatót!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!