imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kuo: érkezik az Apple high-end fejhallgatója


És nem, nem a Beats-ről van szó, hanem egy ténylegesen saját márkás termékről, mint például az AirPods. Jobb hangzás, magasabb ár, over-ear kialakítás, kései bemutató. Örülünk, Vincent? Naná!

Ming-Chi Kuo, a KGI elemzője ismét egy új jelentéssel borzolta fel az Apple iránt érdeklődők lelki nyugalmát. Ebben azon felül, hogy megerősíti kollégája, Mark Gurman szavait az AirPods második generációjával kapcsolatban, említést tesz egy eddig csak rajongói álmokban létező termékről is. Kezdjük az unalmasabb felével:

Úgy gondoljuk, hogy a fő különbség a továbbfejlesztett AirPods – ami kinézetben nem fog lényegesen eltérni – és a jelenlegi AirPods között a vezeték nélküli töltőtok és a W1 chip továbbfejlesztett változatának adaptációja lesz.

Ez pöccre egyezik Gurman előrejelzéseivel, aki szintén másodgenerációs W1 chipet várt, annyival kiegészítve, hogy szerinte ennek köszönhetően a mindig aktív Hey Siri parancs is rámosolyoghat a jövendőbeli tulajokra. Illetve, a Bloomberges szerkesztő hozzávette a vízállóságot is, de azt csak a később megvalósuló tervek közé.

Ha már itt tartunk, érdemes megemlíteni, hogy közben a szintén megbízhatónak számító Macotakara blog is megerősítette azt a hírt az AirPowerrel kapcsolatban, amit még két hete dobott be az Apple Post, azaz hogy márciusban lesz a bemutatás nagy napja. Nem lennénk meglepve, hogy ezzel egyidőben venné kezdetét az AirPods vezeték nélküli töltőtokjának és esetleg az AirPods 2-nek a forgalmazása is…

Nade akkor térjünk rá az izgi részre.

Az Apple saját márkás, high-end, over-ear kialakítású fejhallgatót fog kínálni vadonatúj dizájnnal; olyan kényelmes lesz mint az AirPods, de jobb hangminőséggel; a szállítás legkorábban 2018 utolsó negyedévében kezdődhet meg; a Primax és a SZS lesz az elsődleges beszállító. Úgy hisszük, hogy az AirPods és a HomePod után az Apple következő nagy dobása ez a csúcsminőségű fejhallgató lesz, növelve ezzel a meglévő akusztikus kiegészítő palettát.

A Primax, tekintettel az akusztikai üzletágban való jártasságukra, kaphatja meg az összeszerelési feladatokat, míg a SZS a fémfröccsöntő technológiájával vívhatja ki azt a befolyást, hogy az exkluzív vagy a fő beszállítója legyen a fröccsöntött fém alkatrészeknek. Az új fejhallgató árszabása magasabb lesz mint az AirPods-é […]

Logikusan belegondolva igazából teljesen várható lépés egy Apple fejhallgató bevezetése. Egyrészt az AirPods rettenetes sikereknek örvend, szerkesztőségi véleményünk szerint is messze az egyik legjobban eltalált, legszerethetőbb Apple-termék az elmúlt években, miért ne lovagolnák meg ugyanezt a sikert egy másik szegmensben?

Másrészt meg a HomePod ékesen bizonyította, hogy az Apple azért tud, ha akar a hangminőség terén is. Semmi sem akadályozza meg tehát abban, hogy egy nagyobbat villantson a csúcskategóriás fejhallgatók piacán is. Várós… (?)

Forrás: Macrumors

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!