imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Kuo: hamarosan érkezik az Apple monitora


Ezzel szemben a nagyobb MacBook Próra akár még éveket várhatunk. Az egyik legmegbízhatóbb Apple elemző a professzionális termékekről jósolt.

Még február közepén dobta le Ming-Chi Kuo az idei év eddigi legnagyobb hírbombáját, amiben számos új hardver idei megjelenéséről számolt be. Az iPhone jóslatok ténylegesen majd szeptemberben derülnek ki, az AirPowert közben elkaszálták, az AirPods és az iPad mini bejött, a Mac Pro frissítésről nincs információnk, ám az ehhez köthető új Apple monitorról igen.

Kuo szerint a monitor már microLED kijelzővel érkezik majd, ami kimagasló specifikációt sejtet, ám technikai részleteket egyelőre nem osztott meg erről. Azt azonban igen, hogy a kijelző 31,6″-es lesz, vagyis elsősorban professzionális felhasználásra szánják Cupertinóban. Azt nem írta le egyértelműen, hogy ez a korábban jósolt 6k-s monitor, vagy egy másik kijelzőről van szó. A megjelenés dátumában viszont optimista: állítólag akár hónapokon belül érkezhet!

Mivel ez a kijelző kifejezetten összköthető a már nagyon várt Mac Pro frissítéssel, így akár remélhetjük azt is, hogy a kettő bejelentése egyszerre történik majd. Talán épp a WWDC-n, a professzionális felhasználók egyik csoportjának, a fejlesztőknek? Az mindenesetre borítékolható, hogy amennyiben érkeznek, forintban kifejezve sok helyet foglal majd el a képernyőn az ár mindkét termék esetében…

A másik érdekesség még februárból, amire akkor felkaptuk a fejünk, az egy 16-16,5″-es MacBook Pro híre volt. A TF International Securities elemzője akkor még azt írta, hogy akár még idén láthatjuk a 2012-ben kivezetett nagyobb MacBook reinkarnációját.

Ezzel szemben most arról olvashatunk, hogy a kijelző akár 17″-es is lehet, azonban a termék csak 2021-ben érkezik majd. És ha már kijelző: akár ez is microLED technológiával felszerelt lehet, a megjelenés dátumától függően.

Két kifejezetten érdekes termék, amit érkezésük után majd valószínűleg álleesve és nyálcsorgatva nézünk és tesztelünk, de elsősorban professzionális felhasználásra készülnek majd.

A három említett eszközből (Apple monitor, új Mac Pro, nagyobb MacBook) melyik érdekel a leginkább?

Forrás: AppleInsider

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!