imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kuo ismét az AirPodsról jósolt


2019-ben jön a vezeték nélküli töltés, 2020-ban új design, 2021-re világdominancia. Persze nem csak az eladások nőnek majd.

Hiába hagyta ott májusban a KGI Securitiest, hogy más vállalatokat is elemezzen, az egyik legjobb nevű Apple forrás azért nem tud elszakadni a gyökereitől. Novemberi iPhone XR jóslata után Ming-Chi Kuo ismét az elmúlt évek egyik legjobb és legsikeresebb termékével, az AirPods-szal kapcsolatban szolgált hírekkel.

Szerinte a vezetéknélküli fülhallgató lesz az Apple legnagyobb növekedést elérő terméke a következő években. Jelenleg még csupán az 1 milliárd iPhone tulajdonos kevesebb mint 5%-ának van, ám az emberek manapság inkább hajlamosak a kiegészítőkre költeni egy modellváltás helyett. Ezért a 2017-es 16 milliós eladásokhoz képest 2021-re már 100-110 milliós számot jósol.

Persze nem maradhatott ki a vezetéknélküli töltéses AirPods sem, amit a 2017 őszi AirPower belengetés óta várunk. Kuo szerint mostmár tényleg jön, 2019 első negyedévében várható. Ami szuper, de jegyezzük meg: tavaly decemberben kb. csutkára ezt írtuk. Ja és még valami, hogy időben készüljetek fel:

az új tokban található technológiák gyártási költsége jelentősen magasabb lesz…

Szabadalom van már testreszabható AriPodsra is

Ami viszont újdonság, hogy ezúttal beszámolt az AirPods 2-ről is, ami már új designt is kap, és 2019 év végére – 2020 első negyedévére prognosztizálja a megjelenését. Az új design önmagában nem mozgatna meg: most is nagyon szép és nincs ok radikálisan változásra. A Blutetooth technológia javítása a fülesekben is biztsan szuper lesz, és imádni fogjuk, de a méretéhez képest jelenleg is világbajnok.

A felhasználói élmény javítása és a jobb integráció az iOS és a macOS termékekkel viszont talán azt jelenti a varázsgömbben, hogy egy kattintással válthatnánk Mac és iPhone között. Ez talán az egyetlen funkció, ami miatt azonnal cserélnék, és ami számomra tényleg tökéletessé tenné az AirPodsot. Addig marad “csak” a kedvenc kütyüm valaha.

Forrás: 9to5mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!