imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kuo: Jöhet az új AirPods 2018-ban


Bár az ellátás még csak mostanra stabilizálódott, a KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo már újabb fülest kapott, mégpedig a jövőre érkező új AirPods-ról.

Úgy értesült, hogy a jövő év második felében érkező, második generációs fülhallgató külsejében nem fog változni, azonban belül gazdagabb lesz egy “kisebb kvarc komponenssel”, aminek a funkciója még egyelőre ismeretlen. Egyben arról sem szólt a fáma, hogy további fejlesztések vagy külső változások várhatók-e az Apple vezetéknélküli fülhallgatóján.

Azt viszont megerősítette, hogy továbbra is a tajvani Inventec és partnerei, a Unitech, a Compeq, a TXC és a HLJ szállítják a terméket az Apple számára, remélhetőleg sokkal gördülékenyebben, mint ebben az évben. Úgy tűnik, a jövő évben a termelési kapacitást meg is tudják növelni a duplájára, ami 26-28 millió legyártott darabot jelent.

Az elmúlt napok média reportjai alapján a karácsonyi szezonban ismét hatalmasat ugrott az igény az Apple egyik legkedveltebb kiegészítője iránt, mely egyértelműen az egyik legjobb karácsonyi ajándék.

Azonban nemcsak az új kvarc komponens lehet a következő szériás AirPods nagy dobása, hanem az új töltő tok is, mely már az új Qi technológiás vezetéknélküli töltéssel lesz felszerelt. Így jövőre már az AirPods is becsatlakozhat az iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X, valamint Apple Watch exkluzív táborába, és ott figyelhet majd a szintén következő évben érkező AirPower töltőn.

Forrás: 9to5Mac

Ha még nem váltasztottál karácsonyi ajándékot, akkor talán most meg tudunk győzni, hogy az AirPods az egyik legjobb döntés. Bár a globális ellátási lánc kicsit akadozott a napokban, az iSTYLE üzleteibe még nem késő beugrani az utolsó pillanatban sem, és a webshopban is körbenézhetsz.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!