imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple AirPods

Kuo: jövőre duplaennyi AirPods érkezik


Az egyik leghitelesebb Apple elemző szerint a hatalmas igénynek köszönhetően jövőre már 26-28 millió darab jöhet a vezetéknélküli fülesből.

Az AirPods az elmúlt évek egyik legjobb Apple terméke, és mint ilyen, sajnos egyértelmű velejárója, hogy a vállalat nem tud eleget gyártani belőle. Azt nem tudjuk pontosan, mennyit adtak el belőle a tavaly őszi megjelenés óta, mivel az Apple jelentéseiben ezt is az egyéb termékek kategóriába csomagolja (az Apple Watch, Apple TV, Beats és iPods számai is itt vannak). Annyit tudhatunk, hogy ez a kategória az előző negyedévben 3,2 milliárd dolláros bevételt generált.

Nem csoda, hogy Tim Cookot is izgalomba hozta a Wearables jövője, így nyilatkozott a negyedéves jelentést követő beszélgetésben:

Az Apple Music zene streaming és az AirPods kombinációja valóban varázslatos élményt nyújt az útonlévő embereknek. Izgatottak vagyunk ezen termékek jelenlegi állapota miatt. Valójában az egész Wearables részlegünk 75 százalékot nőtt az előző évhez képest a negyedik negyedévben és a 2017-es fiskális évben, egyben már egy Fortune 400 vállalat bevételét generálja.

Az Apple mindenesetre úgy döntött, hogy az Inventec eddigi főbeszállítói pozícióját átadja a Luxshare-nek. A kínai vállalat állítólag javított az összeszerelési folyamaton és növelte a termelési kapacitást is.

Szükség is van erre, ugyanis a folyamatos vásárlói igény mellett jövőre elvileg az AirPods is csatlakozik majd az Apple vezetéknélküli új irányvonalához, az AirPower töltőn a képeken helyett kapott az iPhone és az Apple Watch mellett. Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy minden új modell QI töltés képességgel érkezik majd vagy választhatunk, és ha igen, feláras lesz-e. Azt viszont már több forrás írta, hogy az eddigi füleseinket is upgrade-elhetjük majd egy új tokkal, ami hatalmas további igényt jelenthet meglévő tulajdonosoktól is.

Az AirPods eleve egy kisebb két hónapos csúszással került a polcokra tavaly év végén, és világszerte gyakorlatilag mindenhol hiánytermék volt. Tavasszal több mint egy héten át minden reggelt azzal kezdtem, hogy csekkoltam az iSTYLE honlapján, hogy érkezett-e épp közeli boltba. Mostanra már kissé rendeződött a helyzet, és a cikk írásának pillanatában épp minden hazai iSTYLE boltban van készleten, ám ha mostanában szeretnél vásárolni egyet, jobb ha megelőzöd a karácsonyi hullámot.

Forrás: MacRumors

Tudtad, hogy az AirPods-t az erő sötét oldala inspirálta? Ha pedig van egy kis időd, épp a hétvégén írtunk a magunkon viselhető technológiákról.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!