imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kuo: vadiúj színekben pompáznak majd az új iPhone-ok


Az ismert és megbízható elemző szerint nem is lesznek olyan nagyon drágák az iPhone-ok, jön a Dual SIM és egy csokor új szín, amit még sosem használt az Apple iPhone-okon… Egyre izgalmasabb lesz ez a szeptember.

Frissen visszatért elemzőbarátunk, Ming-Chi Kuo mostani jelentésében tovább pontosított az idei iPhone-ok várható tulajdonságait listázó előrejelzésén. Rögtön egy elég pozitív hírrel indít: úgy kalkulál, hogy a drágább, 6,5 inches OLED kijelzővel szerelt „iPhone X Plus“ körülbelül ugyanarról az 1 000 dolláros alapárról fog indítani, mint tavaly az iPhone X. Ez egyben azt is jelenti, hogy kistestvére, azaz az iPhone X utódja ennél olcsóbb lesz, ami mindenképpen pozitív változás lenne az árképzésben. Ez a nagyobb modell ráadásul Dual SIM kialakítást is kapna elméletben.

Így nézett ki a végül mégsem megjelenő arany iPhone X.

És a jelentés legizgalmasabb része még csak most jön. Az elemző szerint a két OLED modell a mostani színfelhozatal mellett megkapja azt az arany árnyalatot is, amit már igazoltan tesztelt az Apple az iPhone X-nél is, de végül nem jelent meg. A jóárasított 6,1“.es LCD változat meg színek egész kavalkádjában lesz elérhető…

Kuo összesen öt árnyalatot említ: szürke, fehér, kék, piros és narancs. A szürke és a fehér vélhetően a Space Grey és a Silver néven futó, most is ismert színek lehetnek, illetve az is elképzelhető, hogy a piros csak az általában később érkező (PRODUCT)RED terméket jelenti majd. De még így is lenne egy vadiúj kék és egy narancssárga árnyalatunk. Előbbit idáig csak az iPhone 5c-n láthattunk telefon fronton, utóbbit meg még soha egyetlen Apple terméken sem.

Még elképzelni is nehéz…

Forrás: 9to5Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!