imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kuo visszatért és mindent elmondott az Apple terveiről!


Már egy pillanatra azt hittünk, hátat fordít az Apple-nek, de nem, Ming-Chi Kuo él és virul és úgy tűnik, a beszállítói kapcsolatai is megmaradtak. Rögtön el is mondott körülbelül mindent, ami a közeljövőben várható az Apple-től.

Miután otthagyta a KGI Securitiest, kicsit aggódtunk, hogy a nagysikerű, elismert Apple jós ezzel együtt teljesen visszavonul a nyilvánosságtól és többé nem olvashatjuk majd információit az Apple terveiről. Úgy tűnik, nem ez lett a felállás, egyedül annyi történt, hogy az elemző átigazolt a TF International Securitieshoz. Tegnap kiadott közleményében, a visszatérést megünneplendő, rögtön ontani is kezdte az infókat, aminek egy részéről azért hallottunk már Gurmantól:

  • A 2019-es iPhone-ok látványos újításokkal fognak érkezni, de csak szeptember-október környékén tud majd meg pontosabb részleteket.
  • Mindenesetre azt várja, hogy 2019-ben az LCD-s készülék még le fogja nyomni eladásokban az OLED-eseket.
  • 2018 második felében a következő termékekre érdemes számítani (az iPhone-okon kívül): Face ID-s iPad, olcsósított MacBook Air, új Apple Watch modellek nagyobb kijelzővel.
  • 6,1“ iPhone: szeptemberben már a boltokban lesz, annak ellenére, hogy a tömeggyártása később fog megkezdődni, mint az OLED modellekénél. Ebből egyben az is következik, hogy mindhárom modellt be is mutatják és elérhető is lesz szeptemberben.
  • A 6,1“-es iPhone képes lesz arra, hogy nagyobb tömegeket győzzön meg róla, hogy leváltsa régebbi készülékét, hiszen szinte mindent tud majd, amint az iPhone X, de cserébe csak 6-700 dollártól indul majd
  • Az Apple növekedési lehetőségeiről a konkurenciával vívott ádáz közdelemben Kuo azt írta: „a csúcskategóriában az Apple egyetlen vetélytársa önmaga, amiből az következik, hogy új modelleket kell kiadni, ami megnöveli majd a felhasználók váltási kedvét. Az elmúlt években tapasztalható csökkenés az iPhone eladásokban annak tudható be, hogy nem történt érdemi változtatás az iPhone 6 óta“
  • Az innovációval kapcsolatban meg azt írta, hogy szerintük még mindig az Apple a vezető a techszektorban e téren és ezt a pozíciót kihasználva előjöhetnek további innovációkkal például a kiterjesztett valóság területén.

Röviden ennyi, izgatottan várjuk mi valósul majd meg ebből, különösen az új termékekre vonatkozóan. Ti melyik készüléket várjátok a legjobban Kuo jelentéséből?

Forrás: MacRumors

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!