imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Kuo visszatért és mindent elmondott az Apple terveiről!


Már egy pillanatra azt hittünk, hátat fordít az Apple-nek, de nem, Ming-Chi Kuo él és virul és úgy tűnik, a beszállítói kapcsolatai is megmaradtak. Rögtön el is mondott körülbelül mindent, ami a közeljövőben várható az Apple-től.

Miután otthagyta a KGI Securitiest, kicsit aggódtunk, hogy a nagysikerű, elismert Apple jós ezzel együtt teljesen visszavonul a nyilvánosságtól és többé nem olvashatjuk majd információit az Apple terveiről. Úgy tűnik, nem ez lett a felállás, egyedül annyi történt, hogy az elemző átigazolt a TF International Securitieshoz. Tegnap kiadott közleményében, a visszatérést megünneplendő, rögtön ontani is kezdte az infókat, aminek egy részéről azért hallottunk már Gurmantól:

  • A 2019-es iPhone-ok látványos újításokkal fognak érkezni, de csak szeptember-október környékén tud majd meg pontosabb részleteket.
  • Mindenesetre azt várja, hogy 2019-ben az LCD-s készülék még le fogja nyomni eladásokban az OLED-eseket.
  • 2018 második felében a következő termékekre érdemes számítani (az iPhone-okon kívül): Face ID-s iPad, olcsósított MacBook Air, új Apple Watch modellek nagyobb kijelzővel.
  • 6,1“ iPhone: szeptemberben már a boltokban lesz, annak ellenére, hogy a tömeggyártása később fog megkezdődni, mint az OLED modellekénél. Ebből egyben az is következik, hogy mindhárom modellt be is mutatják és elérhető is lesz szeptemberben.
  • A 6,1“-es iPhone képes lesz arra, hogy nagyobb tömegeket győzzön meg róla, hogy leváltsa régebbi készülékét, hiszen szinte mindent tud majd, amint az iPhone X, de cserébe csak 6-700 dollártól indul majd
  • Az Apple növekedési lehetőségeiről a konkurenciával vívott ádáz közdelemben Kuo azt írta: „a csúcskategóriában az Apple egyetlen vetélytársa önmaga, amiből az következik, hogy új modelleket kell kiadni, ami megnöveli majd a felhasználók váltási kedvét. Az elmúlt években tapasztalható csökkenés az iPhone eladásokban annak tudható be, hogy nem történt érdemi változtatás az iPhone 6 óta“
  • Az innovációval kapcsolatban meg azt írta, hogy szerintük még mindig az Apple a vezető a techszektorban e téren és ezt a pozíciót kihasználva előjöhetnek további innovációkkal például a kiterjesztett valóság területén.

Röviden ennyi, izgatottan várjuk mi valósul majd meg ebből, különösen az új termékekre vonatkozóan. Ti melyik készüléket várjátok a legjobban Kuo jelentéséből?

Forrás: MacRumors

iPad

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!