imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kuo: viszik az új Apple Watch-ot, mint a cukrot


Az iPhone XS eladásai viszont nem hozzák majd az elvártakat, az iPhone XS Max-ra azonban nem fognak panaszkodni a cupertinói bankszámlák. Az ismert Apple jós szerint az iPhone XR is fényes jövő elé nézhet majd.

Ming-Chi Kuo, a hírhedt elemző nem sokkal az új készülékek bemutatása, és az előrendelési időszak megnyitása után máris tudni véli, mire számíthat majd az Apple az eladások tekintetében. Összességébe véve elégedettek lehetnek, bár nem minden termék hozza majd az elvártat az elemző szerint.

De kezdjük a mérleg pozitívabb oldaláról: az Apple Watch 4-et imádni fogják. Kuo úgy számol, hogy 2018 hátralévő pár hónapjában 18 millió egységet fognak értékesíteni az okosórából, aminek legalább 50 – 55%-a már az új Series 4-es modell lehet. Ez tudomása szerint jóval több mint amire az Apple számítani mert.

Az okokat szerintem mindenki tudja, aki látta a közvetítést, vagy olvasta összefoglaló cikkünket. Az Apple Watch Series 4 veszettül jó készülék lett, magasan a legizgalmasabb történés a bejelentésről, szuper funkciókkal, király formatervvel és elképesztő precizitású szenzorokkal. Nem csoda hát, hogy sokan akarják majd, főleg, ha az EKG funkció még több országban elérhető lesz.

Az iPhone XS már nem lesz ilyen szerencsés pozícióban. Kuo a vártnál alacsonyabb érdeklődésről számolt be. Ennek oka, hogy a potenciális vásárlókat jobban izgatja az iPhone XS Max, másik felük meg még vár az iPhone XR rajtjára. A kettő kombinációjaként pedig nem igazán fogy az új csúcskészülék, a 2018-as kiszállításoknak csak 10 – 15%-a lesz majd.

Még szerencse, hogy ott az iPhone XS Max, hogy megmentse a helyzetet. A gigantikus, 6,5“-es készülékre körülbelül pontosan annyian pályáznak, amennyit az Apple is szeretett volna, ami a 2018-as szállítások 25 – 30%-át jelenti. Mondanom sem kell, ez a ping-pong ütő méret főleg Kínában lesz nagyon népszerű Kuo szerint, aranyban, Dual SIM-mel, ahogy azt kell.

Végül, de nem utolsó sorban az iPhone XR-ről is esett néhány jót sejtető szó. Annak ellenére, hogy csak október közepére várható az indulás, az elemző szerint a készülék igazi 2018-as slágertermék lesz, az eladások 50-60%-át magáénak tudhatva. A szép számoknak természetesen a Dual SIM támogatás, és a kedvező ár a felelőse.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!