imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kvíz! A fiatal Steve Jobs


Újabb kérdéssorral jelentkezik a kisebb-nagyobb rendszerességgel megjelenő kvízsorozatunk. A mai részben azt tesztelheted, mennyire vagy tisztában Steve Jobs életének korai szakaszával.

Steve Jobs neve egyet jelent az Apple-lel, de azért természetesen a cupertinói cég előtt is történt egy s más a technológia világának egyik legfontosabb szereplőjével. A mai kvízünk Steve Jobs életének első néhány évtizedéről szól, így a kérdések csak részben kapcsolódnak az Apple-höz. Nem kell megijedni, az évszámoktól most eltekintünk (a születési dátum kivételével). Ha kitöltenéd korábbi kvízeinket, kattints ide. Hajrá!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!