imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kvíz! Mennyire ismered az első iPadet?


Folytatjuk a múlt héten megkezdett új sorozatunkat: ismét kvíznap van az iMagazinon! Legutóbb az első iPhone-ról állítottunk össze tíz kérdést, most pedig az első generációs iPaden van a sor.

Noha az iPad-termékcsalád nem bizonyult annyira sikeresnek (legalábbis a darabszámokat tekintve) az Apple számára, mint az iPhone, bevételből nagyjából annyit termel a cégnek, mint a Mac, így fontos kategóriáról beszélünk. A mostani kérdésekkel azt tesztelheted, mennyire vagy képben a legelső iPaddel. Vannak könnyebb kérdések, és vannak jóval nehezebbek is – játékra fel!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!